Bereiding
- Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag en rooster hierin de pijnboompitten in ca. 3 minuten rondom goudgeel.
- Bestrooi de varkenshaasjes met peper. Vouw het dunne uiteinde van de staart dubbel en bind dit vast met keukentouw, zodat de haas overal even dik is.
- Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de varkenshaas in ca. 12 minuten rondom goudbruin en rosé. Bestrooi de varkenshaas licht met zout.
- Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de varkenshaas in dunne plakken en verdeel deze over de 4 borden.
- Besprenkel het vlees met olijfolie en citroensap. Garneer de borden met Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Direct serveren. Lekker met Ciabatta brood
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
500 g varkenshaas
50 g Parmezaanse kaas (versgemalen, grove krullen)
50 g boter
4 eetlepels olijfolie (extra vierge)
snufje peper
75 g sla (gemengde, met rucola)
50 g pijnboompitten
snufje zout
keukentouw
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: