Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Carbon Footprint
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Eiwit
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /
Boeuf Bourguinon

Win een Keurslager cadeaukaart

… en haal voor nop je (stoof)vlees in huis!

Dit zijn de weken waarin je naar het bos wilt om van de herfstige kleuren en geuren te genieten. En wat is na een fikse wandeling lekkerder dan thuis te komen, waar een pan heerlijk stoofvlees klaarstaat?
Zomaar een idee voor je inkopen, mocht jij één van de 10 cadeaukaarten van € 50,-winnen!

DOE MEE

Win een Keurslager cadeaukaart

… en haal voor nop je (stoof)vlees in huis!

Dit zijn de weken waarin je naar het bos wilt om van de herfstige kleuren en geuren te genieten. En wat is na een fikse wandeling lekkerder dan thuis te komen, waar een pan heerlijk stoofvlees klaarstaat?
Zomaar een idee voor je inkopen, mocht jij één van de 10 cadeaukaarten van € 50,-winnen!

DOE MEE

Wat je daarvoor moet doen?
Beantwoord onderstaande vraag en vul je naam en emailadres in. Vóór 31 oktober 2022. Simpel als dat! En: je meldt je meteen aan voor onze (maandelijkse) nieuwsbrief vol nieuws en recepten. Om niks meer te missen!

Chefkok Franklin Mijnhijmer

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Natuurlijk kun je gewoon meedoen aan deze winactie. Vul je gegevens en beantwoord de vraag. Want in deze dure tijden is een extraatje van Vlees.nl gewoon lekker!

Selectie en uitslag
Begin november 2022 selecteren we de 10 winnaars, die in de loop van november bericht van ons krijgen. Dus vul snel je gegevens in en win die cadeaukaart van Keurslager!

Doe mee!

De winactie is beëindigd.

Voorwaarden voor deelname

Wanneer je deelneemt aan de winactie ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • Deze winactie loopt t/m 31 oktober 2022.
  • Eerste helft november zijn de winnaars bekend.
  • De winnaars ontvangen in de maand november de uitslag per email.
  • Over de selectie van winnaars kan niet gediscussieerd worden.
  • Op de cadeaukaart van Keurslager zijn eigen voorwaarden van toepassing. De kaart is te besteden bij alle Keurslagers in Nederland. https://keurslager.nl/home/
  • Door deel te nemen aan de winactie ga je ermee akkoord dat je automatisch wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Vlees.nl. Je kunt je later altijd weer uitschrijven, mocht je dat willen.
  • Voor meer informatie over privacy, zie www.vlees.nl/privacy/

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}