Vlees.nl

MENUMENU
  • In de keuken
      • Barbecueën
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Slow cooking
      • Vlees invriezen & Ontdooien
      • Vleesrecepten
    • Ubel Zuiderveld
      wo 30 jan

      De hotdog, heet en haute

      Ubel Zuiderveld
  • Over vlees
      • Aan de slag
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Kleur & Geur
    • Varkensvlees
      Rundvlees
      Kalfsvlees
      Ander vlees
      • Consumptie
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Vetten & Smaak
      • Voedingswaarde
      • Wat is vlees?
  • De thema’s
    • Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid

      Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Milieu & Techniek

      • Dioxines
      • Energie
      • Footprint CO2
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Darmkanker
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Hormonen
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Vetten
      • Voedselveiligheid
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home / Nieuws /

Promotie voor Nederlands kalfvlees in Italië

06-05-2015

De Nederlandse wereldmarktleider in kalfsvlees start een communicatiecampagne om deze productgroep in Italië te promoten.

Op de Tuttofood in Milaan maakte de onderneming bekend een partnerschap aan te gaan met Unione Italiana Ristoratori (UIR) om de markt in Italië verder te versterken en te vernieuwen.
De UIR is een samenwerking tussen de betere restaurants en koks en is gericht op het stimuleren van de kwaliteit van Italiaanse restaurants.
Met dit partnerschap sluit de Nederlandse leverancier aan op de basis van de regionale Italiaanse keuken, met een moderne en creatieve twist en met speciale aandacht voor de levensstijlen van de jongere generatie.

De Italiaanse markt kent volgens de initiatiefnemers een profiel van nieuwsgierige en veeleisende consumenten. Die moeten enerzijds op de portemonnee letten, maar hechten veel waarde aan goede, gegarandeerde kwaliteit.
De producent zegt zich in te zetten om steeds beter te voorzien in de behoeften van klanten, variërend van moderne distributieketens tot toprestaurants.
Met de UIR wordt kalfsvlees op een moderne manier en met moderne middelen bij de Italiaanse consument gebracht.

Vlees.nl

Voor algemene achtergrondinformatie over kalfsvlees
kun je terecht in onze rubrieken Veel Keus of Vlees in de Maak.
Zie ook onze integrale video over de productie van kalfsvlees.

Terug naar overzicht

Relevant nieuws

Amsterdamse Foodhallen geheel in teken van vlees

ma 9 mei

NL kan speerpunt maken van verduurzaming

do 3 dec

Dagje uit? Nederlander neemt eigen eten mee.

wo 26 feb
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact

In de keuken

  • Bereidingsvideo’s
  • Kooktechnieken
  • Barbecueën
  • Vlees invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Slow cooking
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

vr 15 feb

Voor de beste grillworst moet je naar Oosterwolde (Gld)

Topslagerij Van de Weg uit Oosterwolde (GLD) heeft de Grote Grillworsttest 2019 gewonnen. Op 12 februari ontving deze slager de bijbehorende prijs uitgereikt door 24-Kitchen

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Links
Website: Internative