Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
placeholder

Schnitzelrolletjes met geitenkaas

4 varkensschnitzels (à 80 gram, extra dun), 8 plakjes rookvlees, 8 eetlepels geraspte kaas (verse geitenkaas), 1 eetlepel pijnboompitten, ½ theelepel karwijzaad, snufje

Varkensvlees met kerrie en courgette

Varkensvlees met kerrie en courgette

400 g nasi/bamivlees, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel currypasta (of milde kerriepoeder), 75 g rozijnen, 1 eetlepel bloem, 200

placeholder

Rookworst Doria

1 kleine rookworst (geweld, grof of fijn naar keuze), 50 g katenspek, 1 grote komkommer, 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 250 g zuurkool, aardappelpuree (voor 2

Varkensrollade met lekkere jus

Varkensrollade met lekkere jus

750 g doorregen varkensrollade, 2 takjes rozemarijn (of ½ theelepel gedroogde), 1 dl bouillon (warm), snufje zout, 1 teentje knoflook (gepeld), 5 eetlepels olijfolie

Gevulde aardappel met gehakt

250 g varkensgehakt, 2 dl bouillon, 25 g boter, 1 ui (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), snufje zout, 4 aardappels (250 g, vastkokende)

Varkenshaas met mangokerrievulling

500 g varkenshaas, 1 mango (geschild en in blokjes), 1 eetlepel kerriepoeder, 1 eetlepel rozijnen, 1 sjalotje (fijngesnipperd), 1 eetlepel peterselie (vers, fijngehakt),

Aardappelpreisoep met rookworst

1 rookworst (à 250 gram), 2 eetlepels boter, 225 g prei (in dunne ringen), 750 ml runderbouillon, 300 g aardappels (geschild en in kleine blokjes), 2 theelepels tijm, 150

Italiaanse schnitzel met salie en Parmaham

Italiaanse schnitzel met salie en Parmaham

4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 4 plakken parma ham 50 g boter 4 blaadjes salie (vers) snufje peper (versgemalen) 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)

Filetlapjes met Engelse bierfondue

4 varkensfiletlappen (à 125 g), zout, peper (versgemalen), 25 g boter, 1½ dl bier, 1 teentje knoflook (geperst), 250 g kaas (cheddar, geraspt), ½ eetlepel maïzena, 3

slavink met minimais

Slavink met minimaïs

400 g varkensgehakt, snufje zout, 12 reepjes ontbijtspek, snufje peper (versgemalen), 25 g boter, 4 stuks minimaïs, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 cocktailprikkers