Meer recepten met rund- & varkensvlees

Bekijk alles

Chili con carne met paprika

Extra rijke variant met paprika,op de originele chili con carne. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de spekjes goudbruin. Laat ondertussen de bonen

Gehaktspiesen

Gehaktspiesen

500 g half-om-halfgehakt, 1 rode paprika, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel shoarmakruiden, 3 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt), 12

Mexicaans gourmet

1 lamsboutlap (dunne reepjes van ca. ½ cm gesneden) 1 varkensfiletlap (dunne reepjes van ca. ½ cm gesneden) 100 g rundergehakt 1 eetlepel tacokruiden snufje zout 1

Procureur gevuld met appeltjespaté

750 g procureur (ontbeende schouderkarbonadestuk), 50 g appels (gedroogde), 75 g runderlever, 75 g rundergehakt, 75 g speklap, 1 eetlepel gembersiroop, 100 g katenspek,

Hartige Sinterklaasletter

200 g half-om-halfgehakt, gehaktkruiden, 1 ei (losgeklopt), 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel boter

Pasta Bolognese

Verwarm de boter en de olie in de braadpan op middelhoge temperatuur. Bak hierin de pancetta licht uit. Snij de ui, bleekselderij, wortel en tomaten in blokjes. Hak de

Gourmetten met speciaal gemarineerd vlees

1 varkenshaas, 1 biefstuk, 1 lamsboutlap, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal, snufje peper, 1½ eetlepel ketjap manis, snufje zout