
Vlees informatie
Kalfspoulet is mager, waardoor het uitermate geschikt is om te verwerken in ragouts.
Kalfspoulet is mager, waardoor het uitermate geschikt is om te verwerken in ragouts.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
Haal de kalfsoesters een half uur van tevoren uit de koelkast. De bosui in dunne ringetjes snijden en de knoflook fijn hakken (of persen). Verwarm de pan voor op
1 eetlepel olijfolie, 800 g kalfslappen (of kalfslappen), 1 middelgrote ui (Fijngesneden), 1 stukje gember (Grof gesneden), 1 teentje knoflook (fijngehakt), 2 stengels
Grote delen, zoals dit kalfsribstuk, zijn eigenlijk veel makkelijker te bereiden dan wanneer het vlees geportioneerd is. Door de kerntemperatuur te meten heb je een veel
Breng je barbecue op indirecte hitte naar 100 graden. Meng ondertussen alle kruiden voor de rub en marineer de kalfsmuis lekker met deze rub. Strooi de houtsnippers op de
250 g kalfslappen (sukade), 3 eetlepels sesamolie (of 2 eetl. zonnebloemolie en 1 eetl. sesamolie), snufje zout, 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1 teentje knoflook,
4 kalfsmedaillons (à 100 g), 1 mozzarellakaasje, 4 blaadjes basilicum, 20 g boter (of margarine), 1 eetlepel pesto (groene), snufje zout en een snufje peper
300 g runderpoulet (gaar, of ander (soep)vlees/rund- of kalfsvlees), 2 dl bouillon (bij voorkeur zelf getrokken van rund- of kalfsvlees), 4 takjes peterselie
200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook) , 1 theelepel citroensap , 2 eetlepels kappertjes
4 kalfsoesters (à 125 gram), 1 sinaasappel, 1 teentje knoflook, 3 eetlepels wokolie, 1 mango (rijpe), 1 rode peper, 2 bosuitjes, 2 eetlepels koriander (vers, grof
Was de groenten en snij ze voor De krieltjes koken of bakken en de groenten 5-7 min roerbakken (begin met krieltjes, die hebben meer tijd nodig) Randjes van de kotelet
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit