Willekeurige recepten

Bekijk alles
rundervink

Rundervink met knolselderijstampot

Zomer, herfst, lente of winter: een mooi stamppotje kan in alle seizoenen helemaal lekker zijn. Afgemaakt met een sappige rundervink, tover je in ‘no-time’

Pulled pork met Chimichurri saus

Marineren Meng ingrediënten voor de marinade in een kom. Leg de procureur in een schaal en overgiet met de marinade. Laat minimaal 12 uur, afgedekt, marineren in de

tatakisalade diamanthaas

Tatakisalade van diamanthaas (v/h Jodenhaas)

Haal de diamanthaas minimaal een uur voor je gaat bakken uit de koeling. Als het nodig is was je de drie soorten sla (andijvie) en laat je ze even drogen op wat

Italiaanse saucijzenbroodjes

Italiaanse saucijzenbroodjes

200 g varkensgehakt, 1 ei (losgeklopt), 1 eetlepel sesamzaad, 1 sjalotje (fijngesnipperd), 1 eetlepel pesto, 4 plakjes bladerdeeg, snufje peper (versgemalen), snufje

Hamslakken

Hamslakken

8 plakken achterham (rechthoekige), 8 boterhammen (wit casino), 2 kuipjes smeerkaas (à 100 gram), 15 kleine druiven (pitloze witte), vershoudfolie

Mini gehaktbrood van de BBQ

Snijd de ui fijn en pers de knoflook uit. Doe het gehakt in een kom en breng dit op smaak met zout en peper. Voeg de gesneden ui en knoflook toe, samen met de

Sukade à l’Orange

4 sukadelappen
, 2 eetlepels bloem
, 1 theelepel kerrie
, 2 eetlepels olijfolie
, 2 dl sinaasappelsap
, 2 dl runderbouillon
, ½ theelepel marjoraan
, 1 eetlepel honing
,

Kinderlunch met kids salade en sandwich-rolletjes

Kinderlunch met kids salade en sandwich-rolletjes

2 eetlepels leverpastei, 2 boterhammen (bruin casino brood), boter, 1 eetlepel rozijnen, 4 plakken gekookte worst, snufje zout, ½ eetlepel mayonaise, 2 eetlepels

speklappen met chinese kool en tauge

Speklappen met Chinese kool en taugé

2 speklappen, ½ zakje kruiden (voor de speklap), 2 plakjes rookvlees, 1 eetlepel gekibbelde uitjes (gebakken en gedroogde uitjes), 1 dl bouillon, 2 eetlepels ketjap

Fricandeau verpakt in Chinese kool met pittige tomatensalsa

750 g varkensfricandeau (ca.Ø 8 cm), 1 chinese kool, 2 vleestomaten (in blokjes), 2 blikjes tomatenpuree, 1 eetlepel currypasta (rode), 1 gele paprika (in kleine