Bereiding
- Roer in een kom de knoflook, peperkorrels, Provençaalse kruiden, azijn en olijfolie tot een marinade.
- Schep de karbonades door de marinade en laat het vlees afgedekt 1 uur in de koelkast marineren.
- Neem de karbonades ca.15 minuten voor gebruik uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen.
- Grill het vlees op de BBQ aan beide zijden goudbruin en gaar in ca. 15 minuten. Breng de karbonades op smaak met zout.
Lekker met gepofte aardappel met kruidenboter en tomatensalade.
- 4 personen
- 80 minuten
Ingrediënten
4 schouderkarbonades (á 125 g)
2 teentjes knoflook
1 eetlepel peperkorrels (gekneusd)
1 eetlepel Provençaalse kruiden
1 eetlepel witte wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
snufje zout
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: