
Vlees informatie
Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!
Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
400 g half-om-halfgehakt , 4 theelepels kappertjes (20 g) , 4 tomaten (zongedroogde, op olie) , 2 eetlepels olijven (groene) , 2 stuks ansjovisfilet , 1 ei , snufje
250 g ossenworst, 2 kleine tomaten, 50 g veldsla, 12 mini-bolletjes, ½ dl barbecuesaus, 3 eetlepels mayonaise, 2 sjalotjes
250 g runderriblappen , ½ kleine rode peper , ½ bouillonblokje , ½ cm trassi , 1 citroen , 1 eetlepel tomatenpuree , 1 vleestomaat , 1 ui , 25 g boter , 1 blaadje djeroek
400 g runderreepjes, 1 rode ui, 1 vleestomaat, 3 perziken (halve, uit blik), groene tabasco, ½ krop ijsbergsla, 125 g kerstomaatjes, 2½ eetlepel olijfolie, 1 theelepel
4 plakken runderlever (à 100 g), bloem, 1 grote ui, 100 g boter (of margarine), snufje zout, 1 eetlepel kerriepoeder, snufje peper
Runderhachee kan je prima 1 of 2 dagen van te voren klaar maken, het wordt dan zelfs nog lekkerder! Bewaar de hachee in de koelkast en warm het langzaam weer op zonder
4 sukadelappen , 2 eetlepels bloem , 1 theelepel kerrie , 2 eetlepels olijfolie , 2 dl sinaasappelsap , 2 dl runderbouillon , ½ theelepel marjoraan , 1 eetlepel honing ,
1 rundertong (zonder keelstuk), 1 ui (gesnipperd), 3 worteltjes (in stukjes), 1 kruidenbuiltje (voor vleesbouillon), 20 g boter (of margarine), 20 g bloem. 2 eieren (L)
400 g ossenhaas, 100 g haricots verts, 1 sjalotje (gesnipperd), 1 blik reuzenbonen (à 400 ml), 100 g rucola, 1 limoen, 1½ eetlepel sesamzaad, 2 eetlepels sesamolie, 2½
1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 groene peper, 4 tomaten (tros), 1 limoen (bij voorkeur biologisch), 4 baklappen (à 100 gram), 1 theelepel 5 kruidenpoeder, 2 eetlepel
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit