
Bereiding
- Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm groot, bestrooi deze met zout en laat deze ca. 45 minuten staan.
- Wrijf de filetlapjes in met peper. Verhit boter in een koekenpan en bak het vlees in ca. 10 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Breng het vlees op smaak met zout en peper.
- Dep ondertussen de aubergine met keukenpapier droog. Verhit de olijfolie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook. Roerbak de aubergine ca. 3-4 minuten mee. Voeg de paprika toe en roerbak deze ca. 5 minuten.
- Verdeel de filetlapjes en de groente over 4 borden en breng het vlees op smaak met zout. Garneer elk bord met peterselie.
Lekker met Basmati rijst.
Ingrediënten
- 4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk)
- 1 aubergine (in blokjes van 1 cm)
- snufje zout
- snufje peper (versgemalen)
- 50 g boter
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 rode paprika (in reepjes)
- 1 groene paprika (in reepjes)
- 1 eetlepel peterselie (verse)