Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles

Lamsborstlapjes met abrikozen

500 g lamsborstlappen, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel djinten (komijn), 2 uien, 3 tomaten, 125 g abrikozen (gedroogde)

Javaanse lamslapjes met ketjap

500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen), snufje peper, 3 eetlepels olie, 2 uien (fijngesnipperd), 2 teentjes knoflook (geperst)

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

500 g lamsschouderlappen (in blokjes van 2 cm)
, 125 g spekblokjes, 1 eetlepel boter, 1 grote ui (fijngesnipperd)
, 2 teentjes knoflook (geperst)
, 450 g ratatouille (zie

Snelle lamscurry met kikkererwten

Snelle lamscurry met kikkererwten

250 g lamsvleesreepjes (ongekruide shoarma) ½ dl slagroom 2 theelepels kerriepoeder (mild) 1 ui 25 g boter 1 eetlepel koriander (fijngehakt) 3 eetlepels

Pilaf met shoarmavlees en abrikozen

400 g shoarmavlees, 6 bosuitjes, 125 g abrikozen (gedroogde), 50 g pistachenoten (gepeld), 5 eetlepels olijfolie, 300 g rijst (basmati), ½ liter vleesbouillon

Lamshaas met gorgonzolasaus

Lamshaas met gorgonzolasaus

400 g lamshaas
, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook
, 150 g gorgonzola, 250 g peultjes
, 2½ dl slagroom, 2 eetlepels olie
, snufje zout
, snufje peper (versgemalen)

placeholder

Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla

500 g shoarmavlees, 1½ kilo aardappels (geschild), snufje zout, 75 g boter, 2 uien (fijngehakt), 1 blik maïs (300 gram), 3 dl melk, peper (versgemalen), 700 g ijsbergsla

Lamskoteletjes met basilicumcrème

Lamskoteletjes met basilicumcrème

12 lamskoteletjes
, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, 2½ eetlepel olijfolie, 2 eetlepels rode wijn, ½ eetlepel tijm, 1 dl slagroom, 2 eetlepels halvanaise, 3 eetlepels

Romige spaghetti met shoarma en broccoli

125 g lamsshoarmavlees, 100 g spaghetti, 1 struik broccoli (klein), 1 kleine prei, 1 dl slagroom, 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd of diepvries), 1 eetlepel slaolie

Lamsgehakt op Griekse wijze

500 g lamsgehakt, 2 teentjes knoflook (geperst), 4 eetlepels Gyroskruiden, 2 eieren, 75 g feta (in blokjes), olijfolie