Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Doperwtensoep met rookworst

1 rookworst, 1 ui (gesnipperd), 30 g boter,  600 g doperwten (fijne), 2 bouillonblokjes (tuinkruiden), 125 milliliter crème fraîche,  4 eetlepels citroensap, snufje zout,

placeholder

Zuurkool met gebakken saucijsjes

4 saucijsjes, 1 zak zuurkool (à 500 g), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngehakt), 1 appel (in blokjes), 2 eetlepels rozijnen, 1 theelepel karwijzaad, 1 laurierblad, 3 dl

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6

Biefstuk met champignontapenade

Biefstuk met champignontapenade

4 kogelbiefstukken, 3 eetlepels olijfolie, 200 g champignons, 1 ui, 1 rode paprika, 3 eetlepels kappertjes, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), 2 eetlepels bieslook

Runderreepjes met shii-take en cashewnoten

400 g runderreepjes 500 g snijbonen, 150 g shii-take, 75 g cashewnoten (ongezouten), 3 eetlepels roerbakolie, 2 eetlepels droge sherry, 1½ eetlepel sojasaus

Kinderrecept met gehakt

Gehakt met toverbrij

40 g rundergehakt, 4 eetlepels bruine bonen (uit een pot, ca. 75 g), ½ appel (ca. 50 g), 1 theelepel margarine (plantaardige), staafmixer

Gegrilde entrecote met pastinaak

2 entrecotes (dikke à 250 gram), 1 kilo aardappels (vastkokende), 500 g pastinaak, 2 teentjes knoflook, 25 g Parmezaanse kaas, 25 g peterselie, 25 g walnoten, 6 eetlepel

Baklapjes-met-mango-en-oestersaus

Baklapjes met mango en oestersaus

400 g baklappen, 2 eetlepels sojasaus (Japanse), 2 eetlepels droge sherry, 2 theelepels maïzena, 4 eetlepels roerbakolie, 100 g sugarsnaps, 1 kleine mango, 2 rode uien,

Imperial Flavours

250 g biefstuk (in kleine, korte, dunne plakjes gesneden), ½ ui (in ringen gesneden), 1 bosuitje (in halve ringen gesneden), ½ doosje shii-take (Japanse champignons)

placeholder

Friese rundvleesrolletjes

4 runderriblappen (dun en platgeslagen als een schnitzel, ca. 100 g), 100 g rundergehakt, 20 g kaas (kruidnagelkaas, geraspt), 1 ei (eiwit en dooier gescheiden), 1