‘Van kop tot staart: Varken’ sinds 6 oktober in de boekhandel
In ‘Van kop tot staart: Varken’ neemt topslager Gertjan Kiers je mee om te proeven, leren en ontdekken wat je wilt weten van Nederlands meest geliefde stukje vlees. Van de verschillende rassen en vleesdelen van het varken tot aan het herkennen van kwaliteit, de verschillende kooktechnieken en de perfecte smaakcombinaties.
Alle vleesdelen belicht
Elk vleesdeel van het varken wordt in het boek in woord en beeld in de spotlight gezet en vervolgens in een of meerdere van de 72 recepten verwerkt. Van rookworst, noedelsalade met krokante oren en rollade van gesplitste sukade tot saucijzenbroodjes, ontdek je hoe je door van kop tot staart te eten, je kunt blijven genieten van al die heerlijke vleesgerechten. Met bijdragen van onder anderen Jord Althuizen en René Pluijm.
Een onmisbaar naslagwerk voor elke vlees- of barbecuefan!
Over de auteur
Gertjan Kiers is gastdocent bij slagersopleidingen, ROC’s en de Cas Spijkers Academie, hoofdslager wild en vlees bij Driessen Food, jurylid bij de World Steak Challenge, maar bovenal slager in hart en nieren. Eerder verscheen van zijn hand de Vleesbijbel. Hij schreef Van kop tot staart: Varken samen met culinair journalist Inge van der Helm.
Tip
Bestel je bij deze webshop dan betaal je geen verzendkosten.
Van kop tot staart: varken | Gertjan Kiers & Inge van der Helm | ISBN 9789021590240