Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
placeholder

Zuurkoolstrudel met appel en runderworst

2 rundersaucijsjes, 50 g ontbijtspek (blokjes), ½ theelepel komijnzaad, 400 g zuurkool, snufje zout, 1 appel (stevige zoetzure), 100 g roomkaas (verse), 1 ei

Pittig gehaktbrood met lente-uitjes en koriander

500 g rundergehakt, 1 bosje lenteuitjes, 50 g paneermeel, 1 ei, 2 eetlepels sambal brandal, 4 eetlepels mangochutney, 2 eetlepels koriander (fijngehakt), zout, peper

Antiliaanse stoofpot

Antilliaanse stoofpot

500 g runderpoulet, 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels koenjit (of kerrie), 2 teentjes knoflook (fijngesneden), 1 rode peper (verse, in stukjes gesneden, zonder

placeholder

Hartige Sinterklaasletter

200 g half-om-halfgehakt, gehaktkruiden, 1 ei (losgeklopt), 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel boter

Franse runderstoofpot

500 g runderriblappen, 150 g sjalotjes, 1 winterwortel, 1 rode paprika, 200 g champignon, 2 eetlepels olijfolie, 125 g spekreepjes (gerookte), 1 eetlepel bloem, 2 takjes

Tortillas met kidneybonen

Tortilla’s met kidneybonen

200 g rundergehakt
, 50 g chorizoworst (dikke plakken)
, 1 eetlepel jalapenopepers (uit een potje, fijngehakt)
, 1 kleine ui
, 50 g geraspte kaas
, ½ liter kidneybonen

Mama's sudderlapjes

Mama’s sudderlapjes

600 g magere runderlappen
, 2 uien
, 250 g champignons
, 3 tomaten
, 2 eetlepels bloem
, 4 eetlepels margarine (vloeibare)
, 2 theelepels Provençaalse kruiden
, 3

Zaanse gehaktkaaskroketjes

Zaanse gehaktkroketjes

100 g half-om-halfgehakt, 1 eetlepel bloem, ½ eetlepel peterselie (fijngehakt), 25 g kaas (jongbelegen, aan één stukje), olie (om te frituren), ½ eetlepel gehaktkruiden

Thaise biefstuk met noodlesalade

Thaise biefstuk met noodlesalade

 4 biefstukken (à 125 gram)
, 1 limoen
, 2 cm gemberwortel
, 5 eetlepels Nam Pla (Thaise vissaus)
, 1½ eetlepel zonnebloemolie, 250 g mihoen
, 2 paprika's (rode en

Zoer Vleis

Zoer Vleis

250 g runderpoulet, 1 ui, snufje zout, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 dl rode wijn azijn, 2 kruidnagels, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 25 g boter, 1 laurierblaadje,