Willekeurige recepten

Bekijk alles

Goulashsoep

400 g magere runderlappen, 2 grote uien, 1 rode paprika, 40 g boter, 1½ eetlepel paprikapoeder (mild), 2 eetlepels bloem, 1 blikje tomatenpuree (klein)

Rode pastasaus met nasivlees

Rode pastasaus met nasivlees

500 g nasi/bamivlees, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels olijfolie, 2 rode uien (fijngehakt), 2 rode paprika's (in blokjes), 1 blik tomatenblokjes (á 400 g), 1½ dl

placeholder

Zoete ribkarbonades

8 dunne ribkarbonades, 4 takjes tijm (vers of 1 theelepel gedroogd), snufje peper, 6 eetlepels bloem, snufje zout, 2 eetlepels boter (of 1 eet. olie), 1 stevige appel

Mini gehaktbrood van de BBQ

Snijd de ui fijn en pers de knoflook uit. Doe het gehakt in een kom en breng dit op smaak met zout en peper. Voeg de gesneden ui en knoflook toe, samen met de

Rookworst met tortilla en tomatensalsa

2 kleine rookworsten, 2 tortilla's, 50 g gemengde sla, 1 tomaat, 4 eetlepels salsa (hot of mild)

Doorregen runderrollade met paprika in de braadzak

750 g doorregen runderrollade, 4 teentjes knoflook (in plakjes), 4 grote paprika's (rood en geel), 3 eetlepels Italiaanse kruiden (verse, fijngehakt), 1 dl fond (runder),

Rookworst met zuurkool en geraspte komijnkaas onder de grill

1 rookworst, 150 g zuurkool, 1 ui, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel balsamicoazijn, 50 g geraspte kaas (komijn)

Rundvleessalade met witlof

350 g rundvlees (gaar, in fijne blokjes gesneden), 2 plakjes bakbacon (in reepjes gesneden), 1 rode ui (in halve ringen gesneden), 2 struikjes witlof, 1 blikje flagolets

kalfsschenkel

Kalfsschenkel uit de oven met grove groente

Kalfsschenkel wordt vaak bereid in stevige plakken vlees met bot in het midden. De Italiaanse ‘Ossobuco’ is daar een voorbeeld van. Daarnaast kun je een

Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla

Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla

8 dunne varkensfiletlappen (á 50 g), 3 eetlepels olie, 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel honing, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel sambal, 1 theelepel djinten, snufje