Vlees informatie
Varkensfiletrollade is vlees dat afkomstig is van de uitgebeende korte rib. Het vlees is ‘op de draad’ in de lengterichting gesneden. Het is meestal gekruid en daarna opgerold en opgebonden.
Varkensfiletrollade is vlees dat afkomstig is van de uitgebeende korte rib. Het vlees is ‘op de draad’ in de lengterichting gesneden. Het is meestal gekruid en daarna opgerold en opgebonden.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
750 g varkensfricandeau, snufje peper (versgemalen), 2 kleine uien (fijngehakt), 50 g abrikozen (gedroogde, in blokjes), 1½ eetlepel kerriepoeder, 50 g boter (in
Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Smeer een grote bakplaat in met boter Bekleed met bakpapier en smeer nogmaals in. Bedek de bakplaat met plakjes deeg. Zorg dat het goed
Haal het vlees bij voorkeur een uur van te voren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Maak een heerlijke dry rub van verschillende kruiden of gebruik een
Deze Mediterrane salade met rauwe ham en mortadella brengt de zomer in huis! Is het mooi weer en ga je liever naar buiten, dan leent dit gerecht zich ook perfect voor een
4 schouderkarbonades (á 125 g), 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel peperkorrels (gekneusd), 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 1 eetlepel witte wijnazijn, 3 eetlepels
4 varkenslappen (doorregen á 125 g stuk), snufje peper, 1 fles bokbier, 25 g boter, 1 eetlepel mosterd, snufje zout, 1 eetlepel citroensap, 1½ theelepel allesbinder
Voorbereiden: aardappelpuree Meng de varkensreepjes, ui, knoflook,olie, Provençaalse kruiden, zout, peper en laat dit 20 min marineren. Wok het gemarineerde vlees op een
1 kleine rookworst (geweld, grof of fijn naar keuze), 50 g katenspek, 1 grote komkommer, 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 250 g zuurkool, aardappelpuree (voor 2
8 plakken achterham (rechthoekige), 8 boterhammen (wit casino), 2 kuipjes smeerkaas (à 100 gram), 15 kleine druiven (pitloze witte), vershoudfolie
500 g spareribs, 2 teentjes knoflook, ¼ theelepel gemberpoeder, 1 eetlepel koriander (vers), 1 theelepel sambal, ¼ theelepel sereh (citroenpoeder), 1 theelepel zwarte
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit