Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Schnitzelrolletjes op spiesen

4 varkensschnitzels (ongepaneerd), 4 worteltjes (bos), 3 bosuitjes, 4 plakken rauwe ham, 4 schijven ananas (verse), 4 eetlepels olijfolie (extra vierge met kruiden)

Filetrollade met Franse sjalotjessaus

750 g varkensfiletrollade, 80 g boter, 1 dl bouillon, 12 sjalotjes (gepeld en in vieren snijden), 1 pot fond (vlees, à 4 dl), 3 dl witte wijn (droog), 1 theelepel tijm, 1

Gevulde varkensschnitzels met kaassaus

4 varkensschnitzels (à 125 g), 1 theelepel tijm, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 winterwortel (in dunne reepjes van 10 cm lang), 1 prei (in dunne reepjes van

Gemarineerde spareribs

Gemarineerde spareribs

500 g spareribs, 2 teentjes knoflook, ¼ theelepel gemberpoeder, 1 eetlepel koriander (vers), 1 theelepel sambal, ¼ theelepel sereh (citroenpoeder), 1 theelepel zwarte

Filetrollade met sinaasappelmayonaise

Filetrollade met sinaasappelmayonaise

750 g varkensfiletrollade (ca. Ø10 cm), 1 sinaasappel (schoongeboend), 8 eetlepels mayonaise, snufje zout, snufje peper, Voor stoombraden: 1 bouquet garni (prei, wortel,

Doorregen varkensrollade met koriandersaus

750 g doorregen varkensrollade, 3 eetlepels currypasta (milde), 3 eetlepels olie, 3 eetlepels pinda's (ongezouten),  2 eetlepels koriander (verse, fijngeknipt), snufje

Souflaki

Souflaki

500 g varkensfiletlappen (in stukken van 5 cm), 2 eetlepels citroensap, ½ dl yoghurt (bulgaarse), 1 teentje knoflook, ½ pakje witbroodmix, 3 eetlepels olijfolie, 1

Spiesjes met mosterd-bieslooksaus

500 g hamlappen, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 4 eetlepels olijfolie, ½ theelepel chilipeper, 1 theelepel paprikapoeder, 3 eetlepels mayonaise, 3 eetlepels crème

Speklapjes met kapucijners

Speklapjes met kapucijners

400 g speklappen 1 pot kapucijners (ca. 800 gram) 2 eetlepels olie 2 dl tomatensaus 1 ui 6 eetlepels ananasjam

italiaanse-fricandeau-uit-de-oven

Italiaanse fricandeau uit de oven

750 g varkensfricandeau, ½ dl olijfolie, 2 sinaasappels, snufje zwarte peper (versgemalen), 1 takje rozemarijn, 1 teentje knoflook (geperst), 1 eetlepel citroensap,