Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

500 g shoarmavlees, 2 rode uien (grote), 3 teentjes knoflook, 4 tomaat (tros), 1 blik abrikozen (á 400 g), 2-3 eetlepels olijfolie, 2-3 eetlepels munt (verse, in

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook

Shoarmarol

Shoarmarol

400 g shoarmavlees, ½ krop ijsbergsla, 3 tomaten, ½ komkommer, 1 dl knoflooksaus, 1 dl yoghurt, 3 eetlepels olie, 6 tortilla's (wraps)

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

500 g lamsschouderlappen (in blokjes van 2 cm)
, 125 g spekblokjes, 1 eetlepel boter, 1 grote ui (fijngesnipperd)
, 2 teentjes knoflook (geperst)
, 450 g ratatouille (zie

Pilaf met shoarmavlees en abrikozen

400 g shoarmavlees, 6 bosuitjes, 125 g abrikozen (gedroogde), 50 g pistachenoten (gepeld), 5 eetlepels olijfolie, 300 g rijst (basmati), ½ liter vleesbouillon

Snelle lamscurry met kikkererwten

Snelle lamscurry met kikkererwten

250 g lamsvleesreepjes (ongekruide shoarma) ½ dl slagroom 2 theelepels kerriepoeder (mild) 1 ui 25 g boter 1 eetlepel koriander (fijngehakt) 3 eetlepels

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie

Gegrilde lamskoteletjes met balsamico en oregano

12 lamskoteletjes, 2 eetlepels oregano, 1 eetlepel balsamicoazijn, 1 teentje knoflook (geperst), 1 eetlepel honing, 1 theelepel mosterd (grove)

Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

250 g lamsvleesreepjes, 100 g olijven (gemengde, zonder pit), 2 vleestomaten, 1 courgette, 125 milliliter yoghurt (Bulgaarse), 1 eetlepel bladselderij (gehakt), 3

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

500 g lamsgehakt
, 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1½ eetlepel pesto
, 2 eetlepels olie
, 1 vleestomaat (in plakken)
, 1 mozzarellakaasje