Bereiding
- Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak hierin de met peper en zout bestrooide doorregen kalfslappen rondom mooi bruin.
- Voeg de in stukken gesneden ui en de fijngehakte knoflook toe en fruit dit even mee, zonder te kleuren.
- Voeg de garam masala toe, laat het even mee fruiten en meng alles goed met het vlees.
- Voeg de overige ingrediënten toe, schep alles alles door elkaar en stoof het geheel, met een deksel op de pan, in ± 90 minuten op een laag vuur, zachtjes gaar.
Voeg eventueel tussentijds wat water of bouillon toe als het nodig is.
- 4 personen
- 110 minuten
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
800 g kalfslappen (of kalfslappen)
1 middelgrote ui (Fijngesneden)
1 stukje gember (Grof gesneden)
1 teentje knoflook (fijngehakt)
2 stengels citroengras (gehalveerd, of 1 theelepel gemalen sereh)
2 eetlepels garam masala (of kerriepoeder)
3 tomaten (gepeld en fijngesneden)
1 dl kokosmelk
zout