
Vlees informatie
Runderreepjes zijn gesneden van magere rundvleesdelen.
Omdat de reepjes zo dun zijn, is de bereidingstijd maar kort. Ze zijn vaak al gemarineerd.
Informatie over kalfsreepjes en varkensreepjes.
Runderreepjes zijn gesneden van magere rundvleesdelen.
Omdat de reepjes zo dun zijn, is de bereidingstijd maar kort. Ze zijn vaak al gemarineerd.
Informatie over kalfsreepjes en varkensreepjes.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
4 kogelbiefstukken (à 125 gram), 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook, 1 dunne prei, 20 g boter, 1 dl witte wijn, 2 dl fond (runder, pot), 1 dl slagroom, snufje zout
4 rode uien, 2 limoenen (bij voorkeur biologisch), 2 eetlepels olijfolie, 600 g entrecôte (aan één stuk), 1 eetlepel tijm (verse), 1 dl bouillon (rundvlees), snufje zout
400 g rundergehakt, 4 eetlepels pijnboompitten, ½ eetlepel ketoembar (gemalen koriander), ½ eetlepel djinten (gemalen komijn), 6 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 ei,
Snij alle groenten in blokjes. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de rundvleesreepjes rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en bewaar deze op een
400 g runderpoulet, 3 uien, 50 g boter, 5 eetlepels bloem, 2 laurierblaadjes, 6 peperkorrels
Fruit in een koekenpan met wat olie de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn. Breng de bouillon met het soepvlees aan de kook en laat dit minimaal een half uur
250 g rundergehakt, 1 eetlepel citroensap, stukje paprika (groene), snufje peper, 2 eetlepels muntblaadjes (fijngehakt), 3 eetlepels maïskorrels, 1 kleine ui
200 g half-om-halfgehakt, gehaktkruiden, 1 ei (losgeklopt), 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel boter
1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 groene peper, 4 tomaten (tros), 1 limoen (bij voorkeur biologisch), 4 baklappen (à 100 gram), 1 theelepel 5 kruidenpoeder, 2 eetlepel
750 g rundvlees (naar keuze: sukadelap, runderriblap, doorregen runderlap), 1 pakje gezeefde tomaten (500 g), 1 dl kalfsfond, 3 eetlepels citroensap, 1 ui (fijngesneden),
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit