
Vlees informatie
Runderreepjes zijn gesneden van magere rundvleesdelen.
Omdat de reepjes zo dun zijn, is de bereidingstijd maar kort. Ze zijn vaak al gemarineerd.
Informatie over kalfsreepjes en varkensreepjes.
Runderreepjes zijn gesneden van magere rundvleesdelen.
Omdat de reepjes zo dun zijn, is de bereidingstijd maar kort. Ze zijn vaak al gemarineerd.
Informatie over kalfsreepjes en varkensreepjes.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
300 g magere runderlappen (gaargestoofd of gekookt), 100 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het vocht), 150 g augurken, 4
40 g runderschnitzel, ¼ appel (is ca. 25 g), 2 aardappels (á 50 g), 2 theelepels margarine (plantaardige), 1 bietje (gekookt, á 50 g), rasp, staafmixer
800 g longhaas; 3 el zonnebloemolie; 1 witte ui, in halve ringen; 2 teentjes knoflook, in plakjes; 4 stengels bleekselderij, in diagonale plakjes; 150 g oesterzwammen, in
Zie ook de bereidingsvideo onder de bereidingswijze. De ui fijn snipperen, en aanzweten (niet kleuren) in de pan met beetje olie. De ui uit de pan halen en laten
400 g runderreepjes, 1 rode ui, 1 vleestomaat, 3 perziken (halve, uit blik), groene tabasco, ½ krop ijsbergsla, 125 g kerstomaatjes, 2½ eetlepel olijfolie, 1 theelepel
4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3
4 plakjes rosbief (dun gesneden) , 2 blaadjes sla • snufje peper , 2 broodjes (witte bolletjes) , 1 eetlepel zonnebloempitten, 1 eetlepel dille (fijngehakt, vers of
400 g ossenhaas, 100 g haricots verts, 1 sjalotje (gesnipperd), 1 blik reuzenbonen (à 400 ml), 100 g rucola, 1 limoen, 1½ eetlepel sesamzaad, 2 eetlepels sesamolie, 2½
1 tartaar (á 40 g of een half tartaartje) , 1 kleine tomaat , 2 worteltjes , 1 theelepel margarine (plantaardige), 35 g spaghetti , 1 eetlepel doperwten (diepvries) , een
Haal de biefstukken uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Neem een koekepan waar de biefstukken in passen, verwarm deze op hoog vuur. Verminder de warmtebron
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit