Vlees informatie
Runderreepjes zijn gesneden van magere rundvleesdelen.
Omdat de reepjes zo dun zijn, is de bereidingstijd maar kort. Ze zijn vaak al gemarineerd.
Informatie over kalfsreepjes en varkensreepjes.
Runderreepjes zijn gesneden van magere rundvleesdelen.
Omdat de reepjes zo dun zijn, is de bereidingstijd maar kort. Ze zijn vaak al gemarineerd.
Informatie over kalfsreepjes en varkensreepjes.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
Picanha is lekker van de BBQ in Brazilië, maar misschien nog wel lekkerder als je dit malse stuk vlees zelf sous vide gaart! Zorg ervoor dat er een mooie vetlaag op de
Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg de biefstukpuntjes in de schaal en meng met de marinade. Laat dit 2
Fruit in een koekenpan met wat olie de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn. Breng de bouillon met het soepvlees aan de kook en laat dit minimaal een half uur
Doe olie in de pan Voeg er de gehakte ui, knoflook, pepers en de boemboe aan toe Voeg het vlees in blokjes toe en laat verder kleuren Doe de bouillon en kokosmelk erbij
4 kogelbiefstukken (à 125 gram), 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook, 1 dunne prei, 20 g boter, 1 dl witte wijn, 2 dl fond (runder, pot), 1 dl slagroom, snufje zout
Zelf kroketten maken is even wat werk, maar als ze klaar zijn heb je wel wat speciaals! Snijd het vlees voor de of kroketten in hele kleine stukjes. Smelt boter in een
Neem je een runderborst van 2 kilogram voor 4 personen, dan moeten er wel hele grote vleeseters aan tafel zitten. Het voordeel van zo’n groot stuk is dat je met het vlees
1 blik ananasstukjes (á 227 g), 2 beschuiten, 500 g rundergehakt, 2 eieren, 75 g cornflakes, 2 eetlepels kerriepoeder, 2 oude boterhammen (witte), 50 g kokos (geraspt),
400 g biefstuk (dunne, in reepjes), ½ eetlepel currypasta (groene, Thaise), 3 eetlepels olie , 1 middelgrote ui (in partjes) , 1 teentje knoflook (geperst) , 1 bakje
4 biefstukken (à 125 g) , 8 tomaten (gedroogd, op olijfolie + wat van de olie) , 1 theelepel zwarte peper (grofgemalen) , 200 g champignons , 4 eetlepels
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit