Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Captains diner

4 schouderkarbonades, 100 g gehakt (gekruid), 1 beschuit, 100 g spekblokjes, 1 pot kapucijners, 1 grote ui (in ringen gesneden), 25 g boter, kerriepoeder, uien

maisbroccolisaus met nasivlees

Maïsbroccolisaus met nasivlees

500 g nasi/bamivlees
, 500 g broccoli (kleine roosjes)
, snufje zout
, snufje peper (versgemalen)
, 3 eetlepels olijfolie
, 2 uien (fijngehakt)
, 2 teentjes knoflook

Slavinken met broccoli-kaasgehakt

400 g varkensgehakt, 12 reepjes ontbijtspek, 100 g broccoli (roosjes, gekookt), 50 g geraspte kaas (oude), 25 g boter, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 4

Countrystyle-spareribs-met-TexMex-bbqsaus

Countrystyle spareribs met TexMex

1 liter water, 1 liter water, 100 g bruine basterdsuiker, 6 eetlepels TexMexkruiden, 2 dl barbecuesaus, 1 kilo spareribs, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels abrikozenjam, 1

Groenteroerbak met krieltjes en nasivlees

400 g nasi/bamivlees (ongekruid), 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels olie, 1 kilo krielaardappels, 1 ui, 1 rode peper, 150 g sugarsnaps

Plakjes Teriyaki varkenshaas

400 g varkenshaas, 1 dl ketjap manis, 5 eetlepels bruine basterdsuiker, 1 eetlepel gemberwortel (verse, geraspt), 1 teentje knoflook (geperst), 1 lenteuitje (in dunne

Varkenslappen met paddenstoelen uit de braadzak 039

Varkenslappen met paddenstoelen uit de braadzak

500 g varkenslappen, snufje zwarte peper (versgemalen), 450 g paddestoelen (gemengde, in plakjes), 2 teentjes knoflook (in dunne plakjes), 50 g boter (in blokjes), 1

Ribkarbonades in mosterdjus

4 ribkarbonades (125 g stuk), 1 theelepel mosterd (grove), 50 g boter, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels bouillonpoeder

Doperwtensoep met rookworst

1 rookworst, 1 ui (gesnipperd), 30 g boter,  600 g doperwten (fijne), 2 bouillonblokjes (tuinkruiden), 125 milliliter crème fraîche,  4 eetlepels citroensap, snufje zout,

Gevulde varkenshaas met brie en ananas

16 plakjes ontbijtspek, 2 varkenshaasjes, snufje zwarte peper (versgemalen), 3 eetlepels ananasjam, 50 g boter, 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel rozemarijn