Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Kerrie kokossoep met gehaktballetjes en mie

Kerrie kokossoep met gehaktballetjes en mie

300 g varkensgehakt, 30 g kokos (gedroogde), snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 stengel sereh (citroengras, verkrijgbaar bij de toko), 3 eetlepels olie

Rookworst met mosterdmayonaise

1 rookworst, 6 eetlepels mayonaise (knoflook), 1 eetlepel mosterd (grove), 2 eetlepels uitjes (gebakken, kant & klaar)

Gevulde varkensschnitzels met kaassaus

4 varkensschnitzels (à 125 g), 1 theelepel tijm, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 winterwortel (in dunne reepjes van 10 cm lang), 1 prei (in dunne reepjes van

Roergebakken fricandeau met champignons

Roergebakken fricandeau met champignons

500 g varkensfricandeau (in reepjes), 2 eetlepels olie, 2 theelepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 400 g champignons, 2 bosuitjes (in stukjes), snufje zout, snufje

franse-gegrilde-karbonade-met-provenaaalse-kruiden

Franse gegrilde karbonade met Provençaalse kruiden

 4 schouderkarbonades (á 125 g), 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel peperkorrels (gekneusd), 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 1 eetlepel witte wijnazijn, 3 eetlepels

Oosterse gehaktpakketjes met courgettelint

500 g varkensgehakt, 1 eetlepel ketjap manis (zoete sojasaus), 4 eetlepels paneermeel, 1 ei, 1 courgette, 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), snufje peper (versgemalen), 1

New York hamburger met pesto-mayonaise

 500 g varkensgehakt, 25 g rucola, ½ theelepel worcestershiresaus, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 4 broodjes (bagels of hamburgerbroodjes), 1½ dl

placeholder

Varkensrollade met mosterd en knoflook

600 g varkensfiletrollade, 2 teentjes knoflook, 2 takjes rozemarijn, 35 g amandelen (schaafsel), 2 oude boterhammen (witte), 2 eetlepels mosterd (grove), 3 eetlepels

Vietnamese mie met limoen en pinda

Vietnamese mie met limoen en pinda’s

200 g speklappen, 1 ui, 4 eetlepels maïsolie, ½ zakje kruidenmix (voor bami), 200 g paksoi, 200 g mihoen, 1 eetlepel sojasaus (of Vietnamese vissaus (Nuoc mam), 1 limoen,

Kruidige hamlapspiesen met paprika

Kruidige hamlapspiesen met paprika

500 g hamlappen, 3 teentjes knoflook, 1½ eetlepel chilipoeder, 1 theelepel zwarte peper, 1 theelepel djinten (komijn), 1 theelepel kaneel, 1 theelepel ketoembar