
Bereiding
- Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de boomstammetjes in ca. 2 minuten rondom goudbruin.
- Bak de boomstammetjes op zacht vuur al draaiend in ca. 10 minuten gaar.
- Pureer ondertussen in een hoge kom de avocado, limoensap, zure room, sjalotje, koriander, chilipeper, zout en peper met een staafmixer tot een romige avocadosaus.
- Verdeel de boomstammetjes over 4 borden en schep hierover de avocadosaus.
Lekker met roergebakken rijst met kidneybonen en paprika.
4 personen
15 minuten
Ingrediënten
4 boomstammetjes
25 g boter
1 avocado (in blokjes)
1 eetlepel limoensap
2 eetlepels zure room
1 sjalotje (fijngesnipperd)
1 eetlepel koriander (vers, fijngehakt)
½ theelepel chilipeper
zout
peper (versgemalen)
hoge kom
staafmixer
Voedingswaarde per persoon
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!