Vlees.nl

  • In de keuken
      • Barbecueën
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Slow cooking
      • Vlees invriezen & Ontdooien
      • Vleesrecepten
    • ma 23 apr

      Miss Meat meets worstwetenschapper ‘ Meneer Wateetons’

  • Over vlees
      • Aan de slag
      • Bouwstoffen
      • Consumptie
      • Etiketten
      • Kleur & Geur
    • Varkensvlees
      Rundvlees
      Kalfsvlees
      Ander vlees
      • Consumptie
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Vetten & Smaak
      • Voedingswaarde
      • Wat is vlees?
  • De thema’s
    • Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid

      Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Milieu & Techniek

      • Dioxines
      • Energie
      • Footprint CO2
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Darmkanker
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Hormonen
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Vetten
      • Voedselveiligheid
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
mp3 database movie database pdf database
Home / In de keuken /

Buffet recepten

Vleessoort

Soort gerecht

Gebruikersmoment

Keuken

Kooktechniek

Moeilijkheidsgraad

Reset de filter

Gehaktkoekjes met saffraan en ‘Chumichimi’salsa

250 g rundergehakt, 1 eetlepel citroensap, stukje paprika (groene), snufje peper, 2 eetlepels muntblaadjes (fijngehakt), 3 eetlepels maïskorrels, 1 kleine ui

Spareribs met Mexicaanse saus

Spareribs met Mexicaanse saus

1½ kilo spareribs, 3 sinaasappels, 2 rode paprika's, 2 rode chilipepers, 3 teentjes knoflook (gepeld), ½ dl appelazijn, 2 eetlepels kruiden (Mexicaanse), 1 blikje

Spaanse Tapas gehaktballetjes

Spaanse Tapas gehaktballetjes

500 g varkensgehakt, 1 eetlepel kappertjes, 3 stuks ansjovisfilet (uit blik, in stukjes), 4 eetlepels paneermeel, 1 teentje knoflook (geperst), 1 ei, ½ theelepel

Souflaki

Souflaki

500 g varkensfiletlappen (in stukken van 5 cm), 2 eetlepels citroensap, ½ dl yoghurt (bulgaarse), 1 teentje knoflook, ½ pakje witbroodmix, 3 eetlepels olijfolie, 1

placeholder

Runderrollade à la Bordelaise

1 kilo doorregen runderrollade (ca. Ø 12 cm), 2 eetlepels olijfolie, 6 plakken bakbacon, 250 g champignons (kastanje, in stukken), 12 kleine sjalotjes (grof gesneden),

Salade met gekruide ossenhaas

400 g ossenhaas, 100 g haricots verts, 1 sjalotje (gesnipperd), 1 blik reuzenbonen (à 400 ml), 100 g rucola, 1 limoen, 1½ eetlepel sesamzaad, 2 eetlepels sesamolie, 2½

Varkensoester saltimbocca in kaassaus

Varkensoester saltimbocca in kaassaus

4 varkensoesters, 4 plakken parma ham, 4 blaadjes salie (vers), 50 g boter, 1½ dl witte wijn (droog), 1 teentje knoflook (geperst), 125 g gruyère (geraspt), 125 g

Kerrieburger van tartaar

Kerrieburger van tartaar met naanbrood en salade

500 g tartaar, 150 ml slasaus, 1 bosje koriander (á 15 g, verse, grof gehakt), 2 sjalotjes (fijngesnipperd), 2 theelepels kerriepoeder, 1 rode peper (van zaad ontdaan en

Thaise biefstuk met noodlesalade

Thaise biefstuk met noodlesalade

 4 biefstukken (à 125 gram)
, 1 limoen
, 2 cm gemberwortel
, 5 eetlepels Nam Pla (Thaise vissaus)
, 1½ eetlepel zonnebloemolie, 250 g mihoen
, 2 paprika's (rode en

Zwitserse kalfsreepjes

400 g kalfsreepjes, 1 ui, 250 g champignons, 30 boter (of margarine),  1½ eetlepel bloem (tarwe), 1 dl witte wijn (droge), 1½ dl crème fraîche, 2 eetlepels kappertjes, 2

Elzasser spek-uienkoeken

150 g spekblokjes (mager), 1 ui,  2 teentjes knoflook, 1 blikje pizzadeeg (240 g), 200 g roomkaas (vers), peper (versgemalen), bloem, bakpapier, bakplaat

Aspergetaart

Aspergetaart

300 g varkensvleesreepjes (ongekruid), 1 kilo asperges (witte of groene), zout, peper (versgemalen), nootmuskaat, 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 prei, 1 eetlepel

  • 1
  • 2
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact

In de keuken

  • Bereidingsvideo’s
  • Kooktechnieken
  • Barbecueën
  • Vlees invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Slow cooking
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

ma 23 apr

Frankrijk: vega producten moeten eigen namen verzinnen

‘Vegetarische steak’  in de schappen? In Frankrijk is dat binnenkort afgelopen. Volgens www.vilt.be  heeft het Franse parlement een wetsvoorstel goedgekeurd dat

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Links
Website: Internative