Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus
4 ribkarbonades, 1 laurierblaadje, snufje zout, 2 theelepels oregano, 3 eetlepels olijfolie, snufje peper (versgemalen), 1 teentje knoflook (geperst), 1 blik
Tex Mex chili met hamlappen
500 g hamlappen (in kleine blokjes), tabasco, 1 eetlepel TexMexkruiden , 1 rode paprika (in blokjes) , 1 teentje knoflook (geperst) , 1 groene paprika (in blokjes) , 2
Lamscurry met amandelen
500 g lamspoulet, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 125 g amandelen (blanke), 50 g boter, 2 theelepels kerriepoeder
Hamlap á l’orange
500 g hamlappen, 1 teentje knoflook (fijngehakt), 2 eetlepels ketjap manis, 2 dl sinaasappelsap (vers), 1 theelepel suiker
Babi ketjap van halskarbonade
4 halskarbonades, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels olie, 1 eetlepel gemberwortel (vers, geraspt), 1 dl ketjap manis, 3 eetlepels citroensap, 2 eetlepels bruine