
De perfecte biefstuk bakken
Bakken, Meten, Wachten en Eten! Een biefstuk hoort perfect gebakken te zijn, de juiste cuisson met een mooi woord. Een lekker bruingebakken en knapperige buitenkant met

Stooftips
In deze tijd van het jaar is iedereen op zoek naar het het geheim voor het lekkerste, zachtste en smeuïgste stoofvlees. We hebben 5 tips op een rijtje gezet. Laat het

Borrelhapjes voor de kleine trek
Er is altijd wel een plek voor een lekker borrelhapje in afwachting van het diner.

De winnaars zijn bekend
De gelukkige winnaars van het Bourgondische Bitterballenboek zijn Geert Grijze en Ali vd Beek. Gefeliciteerd en eet smakelijk. Iedereen die heeft meegedaan bedankt voor

Bokbier
Bo(c)kbier heeft niets te maken met een bok, maar het heeft zijn origine in de Duitse stad Einbeck. Het bijzondere aan dit bier is dat het eigenlijk alleen in Nederland

Winactie op Instagram
We hebben nieuwe Instagram en Pinterest pagina’s voor vlees.nl.En om dat te vieren hebben we nu een Instagram winactie, waarbij je het Bourgondische bitterballen

Mooie borden voor meer smaak
Met mooi opgemaakte borden maak je niet alleen indruk op je gasten, maar zal het ook nog beter smaken!

Een zonnig stukje vlees
Nu de zomer langzaam tegen het einde begint te lopen, de astronomische herfst begint vandaag zelfs, is het goed om stil te staan bij vitamine D. Vitamine D is belangrijk

Afkoelen met pittig eten
Ja echt waar, door pittig te eten koel je af! Hierdoor ga je namelijk zweten en daar koel je van af. Het is dus ook geen toeval dat in veel warme landen rond de evenaar

7 september salamidag
Salami op brood, op de pizza, door de pasta, bij de borrel, in een tosti, wat lekker en veelzijdig is salami toch! Salami is zo bekend en beroemd dat deze Italiaanse

Dude Food: Lekker pittige kebab of cevapcici met pittige tomatensaus
HET GEWONE LEVEN Hola! Bonjour, Hello und Gutentag!Inmiddels loopt voor de meeste mensen in Nederland de vakantie alweer naar het einde toe. Het gewone leven gaat weer

Winnaars winactie bekend
Rianne van Rooy en Martin van Broekhoven zijn de gelukkige winnaars van het boek Gegrild & Geroosterd. Rianne en Martin van harte gefeliciteerd, veel gril & rooster