Vlees.nl

  • In de keuken
      • Barbecueën
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Slow cooking
      • Vlees invriezen & Ontdooien
      • Vleesrecepten
    • Noskos
      ma 23 apr

      Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018

      Noskos
  • Over vlees
      • Aan de slag
      • Bouwstoffen
      • Consumptie
      • Etiketten
      • Kleur & Geur
    • Varkensvlees
      Rundvlees
      Kalfsvlees
      Ander vlees
      • Consumptie
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Vetten & Smaak
      • Voedingswaarde
      • Wat is vlees?
  • De thema’s
    • Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid

      Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Milieu & Techniek

      • Dioxines
      • Energie
      • Footprint CO2
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Darmkanker
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Hormonen
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Vetten
      • Voedselveiligheid
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
mp3 database movie database pdf database
Home / In de keuken /

In-de-oven recepten

Vleessoort

Soort gerecht

Gebruikersmoment

Keuken

Kooktechniek

Moeilijkheidsgraad

Reset de filter
placeholder

Entrecote met rode ui en limoen

4 rode uien, 2 limoenen (bij voorkeur biologisch), 2 eetlepels olijfolie, 600 g entrecôte (aan één stuk), 1 eetlepel tijm (verse), 1 dl bouillon (rundvlees), snufje zout

placeholder

Varkensrollade met mosterd en knoflook

600 g varkensfiletrollade, 2 teentjes knoflook, 2 takjes rozemarijn, 35 g amandelen (schaafsel), 2 oude boterhammen (witte), 2 eetlepels mosterd (grove), 3 eetlepels

placeholder

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.

Gehaktballetjes met een hoedje van papier

1 kilo rundergehakt, 1 ei, 2 beschuiten, snufje nootmuskaat, 2 eetlepels Roosvicee, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 30 velletjes gekleurd papier van 6 bij 8 cm

Gehaktbrood met mozzarella

600 g rundergehakt, 1 grote aardappel, 1 ei, 1 beschuit, 4 eetlepels tomaten (zongedroogde), 1 ui, 2 eetlepels peterselie (gehakt), 2 eetlepels basilicum (gehakt), 1

Gehakthaasjes

250 g half-om-halfgehakt, 1 zakje gehaktkruiden, 2 eetlepels paneermeel, 1 pakje witbroodmix, 50 g boter (of margarine), snufje suiker, 12 krenten (of rozijnen), 2

Gevulde aardappel met gehakt

250 g varkensgehakt, 2 dl bouillon, 25 g boter, 1 ui (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), snufje zout, 4 aardappels (250 g, vastkokende)

Gevulde champignons met gehakt

150 g gehakt, 400 g champignons (grote), 1 theelepel gember (verse, geraspt), 1 lenteuitje (fijngehakt), 2 eetlepels ketjap asin, 1½ eetlepel rijstazijn, ½ eetlepel

Gevulde courgettes met varkensvleesreepjes

500 g varkensvleesreepjes, 2 courgettes, snufje peper (versgemalen), 3 eetlepels olijfolie, 4 sjalotjes, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 blik maïs (á 300 g), 4 tomaten

Varkenslappen met paddenstoelen uit de braadzak 039

Varkenslappen met paddenstoelen uit de braadzak

500 g varkenslappen, snufje zwarte peper (versgemalen), 450 g paddestoelen (gemengde, in plakjes), 2 teentjes knoflook (in dunne plakjes), 50 g boter (in blokjes), 1

Zoete gebakken en gegrilde spareribs

2 kilo spareribs, 2 teentjes knoflook (geperst), 6 eetlepels honing, 6 eetlepels tomatenpuree, 2 eetlepels ketjap manis (zoete sojasaus), ½ theelepel gemberpoeder, 1

Penne pasta met slavink en kaassaus uit de oven

4 slavinken 300 g pasta (penne) 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (geperst) 2 eieren 2½ dl room 1 dl melk 150 g geraspte kaas (jonge) 2 eetlepels bieslook

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 8
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact

In de keuken

  • Bereidingsvideo’s
  • Kooktechnieken
  • Barbecueën
  • Vlees invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Slow cooking
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

di 24 apr

‘Lekker’ voor middelbare scholieren het allerbelangrijkst

Tieners anno 2018 vinden ‘lekker’ het belangrijkste wanneer ze zelf eten kopen. Dat blijkt uit een een groot verkennend onderzoek van Het FoodService Instituut

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Links
Website: Internative