
Ossobuco met Gremolata
Ossobuco is een heerlijk Italiaans gerecht dat meestal wordt bereid met kalfsschenkel. Het gerecht komt van origine uit de Italiaanse regio Lombardije, rond de stad

Feestelijke en malse runderlappen
Een runderlap is een stuk rundvlees dat behoort tot de relatief betaalbaardere rundvleessoorten. De term rundelap kan verwarring zaaien, omdat er verschillende soorten

Kalfsschenkel met sinaasappel
Kalfsschenkels zijn geweldig om te stoven! Na enkele uren zachtjes pruttelen, is de kalfsschenkel zo zacht geworden dat het vlees vanzelf van het bot valt. En heb je geen

Runderribstuk met hutspot
Runderribstuk, de naam zegt het al, is afkomstig van de ribben van het rund. Net als riblappen, maar een ribstuk is meestal wat dikker. Een mooi stuk rundvlees zonder

Huisgemaakte blinde vink
Voorbereiden: andijviestamppot Blinde vink Meng het gehakt met zout, peper, ei en beschuit. Verdeel in 4 porties. Leg de varkensfilet lapjes tussen plastic folie en sla

Runderhachee uit de slowcooker
Haal het vlees een half uur voor gebruik uit de koelkast. Verwarmd de boter in de braadpan en bak de riblappen in 3 porties bruin. Haal het vlees uit de pan, bak daarna

Gepeperde stoofschotel met kidneybonen
1. Het vlees in blokjes snijden en inwrijven met Andalucia-kruiden. 2. De ui en knoflook fijn snijden. 3. Groene pepers roosteren en de zaadlijsten verwijderen. 4.

Rendang
Doe olie in de pan Voeg er de gehakte ui, knoflook, pepers en de boemboe aan toe Voeg het vlees in blokjes toe en laat verder kleuren Doe de bouillon en kokosmelk erbij

De runder pot pie
Zet een stoofpan op het vuur (of de slowcooker, wanneer je die hebt, op het aanrecht) en doe hier het vlees met de uien in. Braad het vlees kort aan op hoog vuur, terwijl

Smeuïge rundergoulash
Neem een grote braadpan. Bak het vlees op hoge temperatuur in kleine porties bruin. Schep het uit de pan en bewaar in een pan of schaal. Doe nu ui en paprikablokjes in de

Spaans eenpansgerecht met chorizo en verse hamlappen
Olé! Knoflook, olijfolie en veel versproducten horen allemaal thuis in het Mediterrane eetpatroon. En dat staat bekend als één van de gezondste. Dus heb je weinig tijd of

Gestoofde kalfslapjes met witte wijn en peterselie
Kalflapjes stoven Haal de kalfslapjes een half uur van tevoren uit de koelkast. Verwarm de pan voor op middelhoge temperatuur. Laat 50 gram boter in de pan heet worden.