
Feestelijke en malse runderlappen
Stoven Verwarm een koekenpan. Snij de runderlappen in stukken van ca 120 gram. Doe boter in de koekenpan en braad het vlees rondom bruin. Doe het gebraden vlees in een

De runder pot pie
Zet een stoofpan op het vuur (of de slowcooker, wanneer je die hebt, op het aanrecht) en doe hier het vlees met de uien in. Braad het vlees kort aan op hoog vuur, terwijl

Ossobuco met Gremolata
Schenkels eventueel insnijden. In matig warme pan, in olijfolie en roomboter om en om bruin braden. Uit de pan halen en laten rusten. In dezelfde pan, ui, knoflook en

Smeuïge rundergoulash
Neem een grote braadpan. Bak het vlees op hoge temperatuur in kleine porties bruin. Schep het uit de pan en bewaar in een pan of schaal. Doe nu ui en paprikablokjes in de

Spaans eenpansgerecht met rijst en verse ham
Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snij de paprika en tomaten in stukjes. Marineer het vlees met de Al-Andalus kruiden en snij de Chorizo in reepjes. Verwarm de boter

Gestoofde kalfslapjes met witte wijn en peterselie
Kalflapjes stoven Haal de kalfslapjes een half uur van tevoren uit de koelkast. Verwarm de pan voor op middelhoge temperatuur. Laat 50 gram boter in de pan heet worden.

Pasta Bolognese
Verwarm de boter en de olie in de braadpan op middelhoge temperatuur. Bak hierin de pancetta licht uit. Snij de ui, bleekselderij, wortel en tomaten in blokjes. Hak de

Runderribstuk met hutspot
De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Ribstuk Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Verhit de boter in de braadpan tot deze niet meer

Chili con carne met paprika
Extra rijke variant met paprika,op de originele chili con carne. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de spekjes goudbruin. Laat ondertussen de bonen

Huisgemaakte kalfsbitterballen
Stap 1: Kalfspoulet garen (2 uur + 2 uur wachttijd) Doe de kalfspoulet in de kalfsbouilon en laat dit 1.5 tot 2 uren zachtjes pruttelen tot het lekker zacht is. Laat het

Mexicaans stoofvlees
De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Verwarm een braadpan, voeg olijfolie en boter toe, laat uitbruisen. Braad het vlees rondom aan. Schep het uit de pan.

Stoofvlees met bier en koffie
Verwarm de oven op 120°C. Verwarm een flinke klont boter (± 30 gram) in een ovenvaste stoofpan. Kruid de riblappen met salt n peppa en braad ze even kort aan in de