Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Eiwit
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home / In de keuken /

Recepten voor:

Stoven

Filter:

Vleessoort

Soort gerecht

Gebruikersmoment

Kooktechniek

Moeilijkheidsgraad

Reset de filter

Feestelijke en malse runderlappen

Stoven Verwarm een koekenpan. Snij de runderlappen in stukken van ca 120 gram. Doe boter in de koekenpan en braad het vlees rondom bruin. Doe het gebraden vlees in een

De runder pot pie

Zet een stoofpan op het vuur (of de slowcooker, wanneer je die hebt, op het aanrecht) en doe hier het vlees met de uien in. Braad het vlees kort aan op hoog vuur, terwijl

Ossobuco met Gremolata

Schenkels eventueel insnijden. In matig warme pan, in olijfolie en roomboter om en om bruin braden. Uit de pan halen en laten rusten. In dezelfde pan, ui, knoflook en

Smeuïge rundergoulash

Neem een grote braadpan. Bak het vlees op hoge temperatuur in kleine porties bruin. Schep het uit de pan en bewaar in een pan of schaal. Doe nu ui en paprikablokjes in de

Spaans eenpansgerecht met rijst en verse ham

Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snij de paprika en tomaten in stukjes. Marineer het vlees met de Al-Andalus kruiden en snij de Chorizo in reepjes. Verwarm de boter

Gestoofde kalfslapjes met witte wijn en peterselie

Kalflapjes stoven Haal de kalfslapjes een half uur van tevoren uit de koelkast. Verwarm de pan voor op middelhoge temperatuur. Laat 50 gram boter in de pan heet worden.

Pasta Bolognese

Verwarm de boter en de olie in de braadpan op middelhoge temperatuur. Bak hierin de pancetta licht uit. Snij de ui, bleekselderij, wortel en tomaten in blokjes. Hak de

Runderribstuk met hutspot

De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Ribstuk Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Verhit de boter in de braadpan tot deze niet meer

Chili con carne met paprika

Extra rijke variant met paprika,op de originele chili con carne. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de spekjes goudbruin. Laat ondertussen de bonen

Huisgemaakte kalfsbitterballen

Stap 1: Kalfspoulet garen (2 uur + 2 uur wachttijd) Doe de kalfspoulet in de kalfsbouilon en laat dit 1.5 tot 2 uren zachtjes pruttelen tot het lekker zacht is. Laat het

Mexicaans stoofvlees

De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Verwarm een braadpan, voeg olijfolie en boter toe, laat uitbruisen. Braad het vlees rondom aan. Schep het uit de pan.

stoofvlees

Stoofvlees met bier en koffie

Verwarm de oven op 120°C. Verwarm een flinke klont boter (± 30 gram) in een ovenvaste stoofpan. Kruid de riblappen met salt n peppa en braad ze even kort aan in de

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 6

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}