De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
½ rookworst (à 250 gram, in plakjes) , 2 worteltjes (in blokjes) , 50 g doperwten (diepvries) , 4 eieren , 4 eetlepels melk , 2 eetlepels boter , 1 sjalotje
4 varkensschnitzels (à 125 g), 1 theelepel tijm, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 winterwortel (in dunne reepjes van 10 cm lang), 1 prei (in dunne reepjes van
Dep de kalfslapjes droog en snijd het in flinke stukken. Pel de uien, ontvel de tomaten en snijd ze in parten. Pel en snipper de knoflook. Spoel de kikkererwten af. Week
Zeef in een kom de bloem en voeg zout toe. Roer het ei met beetje bij beetje de melk door de bloem tot een dik en glad beslag. Snijd de ananas in dunne plakjes. Verhit ½
6 saucijsjes, 1 rode ui , 2 teentjes knoflook , 8 eetlepels chilisaus (zoete) , 1 dl dubbeldrank , 1 theelepel sambal , 1 eetlepel citroensap , 3 eetlepels olie , snufje
4 kalfskoteletten, 100 g roomboter (zachte), 3 eetlepels olijfolie, 1 sinaasappel, 1 sjalotje (fijngehakt)
1 eetlepel olie, 4 saucijsjes (á 125 g stuk), ½ liter bouillon (kruidenbouillon), BBQ (grillplan of ovengrill)
500 g lamsgehakt, 2 teentjes knoflook (geperst), 4 eetlepels Gyroskruiden, 2 eieren, 75 g feta (in blokjes), olijfolie
4 boomstammetjes, 25 g boter, 1 avocado (in blokjes), 1 eetlepel limoensap, 2 eetlepels zure room, 1 sjalotje (fijngesnipperd), 1 eetlepel koriander (vers, fijngehakt), ½
2 plakjes rauwe ham, 500 g kalfsgehakt, 150 g roomkaas, 2 eieren, 1 zakje gehaktkruiden, olie (om te frituren, zonnebloemolie of arachideolie), paneermeel, 2 el
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit