Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
low carb salade

Low carb salade met ham

Leg de ham in een ovenschaal en gaar op 175 graden voor 30-40 minuten in een voorverwarmde oven. Blancheer de haricots verts tot ze iets verder dan beetgaar zijn en

Mediterrane saucijsjes met olijvensalsa

Mediterrane saucijsjes met olijvensalsa

4 saucijsjes, 1 vleestomaat (in blokjes), 75 g zwarte olijven (in vieren), 2 eetlepels kappertjes, 100 g feta (in blokjes), 1 rode ui (fijngesnipperd), 2 eetlepels

Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip

Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip

1 dl slasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop, eetlepel sesamolie, 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), 300 g varkensfricandeau, 2 liter bouillon

Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade

Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade

250 g hamlappen, 2 theelepels citroensap, 1 kleine groene paprika (in reepjes), snufje peper (versgemalen), 2 theelepels sesamzaad, 1 kleine rode paprika (in reepjes),

Barbecue spareribs

1½ kilo spareribs, 2 teentjes knoflook (geperst), 6 eetlepels suiker, 6 eetlepels barbecuesaus, 6 eetlepels chilisaus, 6 eetlepels azijn, ½ theelepel gemberpoeder, 1

Indiase roerbakschotel met varkensvleesreepjes en gemengde groenten

500 g varkensvleesreepjes, 1 theelepel chilipoeder, snufje peper (versgemalen), snufje zout, 150 g sperziebonen (in stukjes van 4 cm)

Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus

Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus

500 g varkenshaas (ca 2 stuks), 250 g cranberry's (verse), 200 g suiker, 2 dl sinaasappelsap (verse), 1 sinaasappel (rasp van), 50 g boter, snufje peper (versgemalen),

Bacon-groentensoep

 8 plakken bacon (dikgesneden), 2 eetlepels olie, 1 grote ui (fijngesneden), 350 g bloemkool (in kleine roosjes), 1 prei (fijngesneden), 1 grote aardappel (geschild en in

Italiaans varkensbraadstuk met tomatenjus

Italiaans varkensbraadstuk met tomatenjus

1 stuk procureur (varkensbraadstuk á 750 g), snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 1½ dl rode wijn, 2 eetlepels pesto, 6 kleine tomaten (zongedroogde,

Babi ketjap van halskarbonade

4 halskarbonades, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels olie, 1 eetlepel gemberwortel (vers, geraspt), 1 dl ketjap manis, 3 eetlepels citroensap, 2 eetlepels bruine