Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Groenteroerbak met krieltjes en nasivlees

400 g nasi/bamivlees (ongekruid), 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels olie, 1 kilo krielaardappels, 1 ui, 1 rode peper, 150 g sugarsnaps

Indische fricandeau

750 g varkensfricandeau, 1 eetlepel olie (arachide), 1½ eetlepel citroensap, 1 eetlepel kruiden (saté), 50 g boter, 1 teentje knoflook

roergebakken babi pangang met paprika en minimais

Roergebakken babi pangang met paprika en minimaïs

2 speklappen, 1 kleine rode paprika, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 1 blik minimaïs (ca. 155 g), ½ eetlepel sambal badjak, 3 eetlepels zonnebloem olie, 3 eetlepels

Spaans eenpansgerecht chorizo hamlap

Spaans eenpansgerecht met chorizo en verse hamlappen

Olé! Knoflook, olijfolie en veel versproducten horen allemaal thuis in het Mediterrane eetpatroon. En dat staat bekend als één van de gezondste. Dus heb je weinig tijd of

Citrus spareribs

Citrus spareribs

2 kilo spareribs, 2 teentjes knoflook (geperst), 4 eetlepels honing, 3 eetlepels marmelade (sinaasappel), 6 eetlepels tomatenpuree, 2 eetlepels ketjap manis, 2 limoenen

Fricandeau uit de braadzak met perzik-kerriesaus

750 g varkensfricandeau, snufje peper (versgemalen), 2 kleine uien (fijngehakt), 50 g abrikozen (gedroogde, in blokjes), 1½ eetlepel kerriepoeder, 50 g boter (in

Speklappen met een krokant kruidenkorstje

4 speklappen (125 g stuk), snufje zeezou, 1 eetlepel peterselie (vers, fijngesneden), 2 eieren (losgeklopt), 6 oude boterhammen (wit, verkruimeld), 1 theelepel tijm, ½

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6

Gevulde schnitzelrolletjes met mangosaus

4 varkensschnitzels (á 125 g stuk, dun uitgeslagen), 1½ eetlepel kerriepoeder, 2 lenteuitjes, 2 theelepels bouillonpoeder, snufje zout, 2 dl witte wijn, schijf peper

Shoarma in rotivel

Shoarma in rotivel

Voorbereiden De little gem sla in de lengte doormidden snijden en op de snijkant bakken in olie. Pof de tomaatjes in de pan of oven. Bak de rotivellen een minuutje droog