Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus

Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus

500 g varkenshaas (ca 2 stuks), 250 g cranberry's (verse), 200 g suiker, 2 dl sinaasappelsap (verse), 1 sinaasappel (rasp van), 50 g boter, snufje peper (versgemalen),

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Bacon-walnoten-salade

Bacon-walnoten salade

6 plakken bacon (dikgesneden, ca. 150 g), 100 g gemengde sla, walnoten (hanje vol, in stukjes gehakt), 2 sinaasappels, dressing, 4 eetlepels sinaasappelsap (vers), 2

Italiaanse salade van rosé gebakken varkenshaasjes

Italiaanse salade van rosé gebakken varkenshaasjes

500 g varkenshaas, 50 g Parmezaanse kaas (versgemalen, grove krullen), 50 g boter, 4 eetlepels olijfolie (extra vierge), snufje peper, 75 g sla (gemengde, met rucola), 50

Varkensgebraad met Apfelcorn

1 à 1½ kilo varkensribstuk (met of zonder been naar keuze), 10 plakken spek, 100 g boter, 250 g champignons (kastanje), 1 glas apfelcorn, 1 pot kalfsfond, 2 appels

Barbecue spareribs

1½ kilo spareribs, 2 teentjes knoflook (geperst), 6 eetlepels suiker, 6 eetlepels barbecuesaus, 6 eetlepels chilisaus, 6 eetlepels azijn, ½ theelepel gemberpoeder, 1

Oost-West gepaneerde varkensschnitzel met limoen

 2 varkensschnitzels (ongepaneerde á 125 g), 25 g boter, klein stukje rode peper, 1 ei, 2 oude boterhammen (witte), ½ limoen, 25 g sesamzaad, ½ theelepel zout

Varkensgehakt met avocadosalsa

400 g varkensgehakt, 1 vleestomaat, 1 avocado (rijpe), 1 eetlepel limoensap, 2 eetlepels koriander (fijngehakt), 40 g amandelen (geschaafd), 2 eieren (L), 75 g

Schnitzelrolletjes met geitenkaas

4 varkensschnitzels (à 80 gram, extra dun), 8 plakjes rookvlees, 8 eetlepels geraspte kaas (verse geitenkaas), 1 eetlepel pijnboompitten, ½ theelepel karwijzaad, snufje