
Vlees informatie
Poulet, soepvlees of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.
Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
Poulet, soepvlees of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.
Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
4 baklappen (á 125 g), 2 eetlepels peterselie (verse, grof gehakt), 1 eetlepel basilicum (verse, grof gehakt), 1 lenteuitje (in dunne ringen), 1 eetlepel munt (verse,
1 blik ananasstukjes (á 227 g), 2 beschuiten, 500 g rundergehakt, 2 eieren, 75 g cornflakes, 2 eetlepels kerriepoeder, 2 oude boterhammen (witte), 50 g kokos (geraspt),
400 g magere runderlappen, 2 grote uien, 1 rode paprika, 40 g boter, 1½ eetlepel paprikapoeder (mild), 2 eetlepels bloem, 1 blikje tomatenpuree (klein)
4 sukadelappen , 2 eetlepels bloem , 1 theelepel kerrie , 2 eetlepels olijfolie , 2 dl sinaasappelsap , 2 dl runderbouillon , ½ theelepel marjoraan , 1 eetlepel honing ,
250 g runderpoulet, 1 ui, snufje zout, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 dl rode wijn azijn, 2 kruidnagels, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 25 g boter, 1 laurierblaadje,
Handig: de bereidingsvideo onder het recept! Het vlees 30 minuten voor gebruik uit de koeling halen. De sjalotjes fijnsnijden en met de tijmtakjes aanzetten in de pan. Na
4 runderriblappen (dun en platgeslagen als een schnitzel, ca. 100 g), 100 g rundergehakt, 20 g kaas (kruidnagelkaas, geraspt), 1 ei (eiwit en dooier gescheiden), 1
400 g runderpoulet, 3 uien, 50 g boter, 5 eetlepels bloem, 2 laurierblaadjes, 6 peperkorrels
600 g rundergehakt, 1 ui, 2 theelepels kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 16 vellen filodeeg, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sesamzaad, snufje peper, snufje zout,
4 stuks runderschenkel (ca. 2 cm dik), 2 eetlepels bloem, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels olie, 1 ui (in blokjes), 2 teentjes knoflook (fijngehakt), 3 wortels (á
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit