Vlees informatie
Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Half-om-half gehakt bestaat uit gelijke delen varkensvlees en rundvlees.
Informatie over rundergehakt en kalfsgehakt.
Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Half-om-half gehakt bestaat uit gelijke delen varkensvlees en rundvlees.
Informatie over rundergehakt en kalfsgehakt.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
Wil je een keer wat anders dan een standaard gebakken karbonaadje? Rooster dan een mooi ribstuk. Een groot, stoer deel dat bestaat uit meerdere karbonaadjes die nog niet
4 slavinken ½ courgette (blokjes 1 cm) 2 dl bouillon (2 theel. poeder) 2 eetlepels droge sherry 4 eetlepels piccalilly 2 theelepels mosterd
4 hamlappen (à 100-125 gram), 2 eetlepels currypasta (rode Thaise) , ½ bosje basilicum (liefst Thaise, maar gewone kan ook) , 1,2 liter water , 2 bouillonblokjes , 2
4 lamsburgers, 1 sjalotje, ½ komkommer, 2 limoenen, 3 eetlepels olie, ½ eetlepel kerriepoeder, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels yoghurt, 1 teentje knoflook, 1 theelepel
4 varkensschnitzels (ongepaneerd), snufje peper, 100 g brie, 2 tomaten, snufje zout, 2 eetlepels olie, 3 lenteuitjes
750 g varkensfiletrollade (gekruid), ½ selderij (knol, 500 g), 300 g worteltjes, 1 rode paprika, 4 takjes tijm, 4 eetlepels mosterd (grove), 1 eetlepel bloem, 1 dl
6 saucijsjes, 1 rode ui , 2 teentjes knoflook , 8 eetlepels chilisaus (zoete) , 1 dl dubbeldrank , 1 theelepel sambal , 1 eetlepel citroensap , 3 eetlepels olie , snufje
500 g varkenshaas (ca 2 stuks), 250 g cranberry's (verse), 200 g suiker, 2 dl sinaasappelsap (verse), 1 sinaasappel (rasp van), 50 g boter, snufje peper (versgemalen),
500 g varkenshaas, 50 g Parmezaanse kaas (versgemalen, grove krullen), 50 g boter, 4 eetlepels olijfolie (extra vierge), snufje peper, 75 g sla (gemengde, met rucola), 50
4 slavinken 300 g pasta (penne) 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (geperst) 2 eieren 2½ dl room 1 dl melk 150 g geraspte kaas (jonge) 2 eetlepels bieslook
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit