
Vlees informatie
Varkensfiletrollade is vlees dat afkomstig is van de uitgebeende korte rib. Het vlees is ‘op de draad’ in de lengterichting gesneden. Het is meestal gekruid en daarna opgerold en opgebonden.
Varkensfiletrollade is vlees dat afkomstig is van de uitgebeende korte rib. Het vlees is ‘op de draad’ in de lengterichting gesneden. Het is meestal gekruid en daarna opgerold en opgebonden.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
4 varkensoesters , 1 grote mango , 1 limoen , 2 gemberbolletjes , 1 eetlepel gembersiroop , 1 eetlepel currypasta (Thaise, rode) , 2 eetlepels koriander (verse,
350 g varkensfiletrollade (gekruid), 1 dl kookroom, 1½ stengel bladselderij (in stukken gesneden), 1 teentje knoflook (grof gesneden), ½ eetlepel groene kruiden
4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 plakjes kaas (Cheddar), snufje zout, snufje peper (versgemalen)
2 hamlappen, 1 ui (fijngehakt), 2 lente uitjes (in ringen), 1 teentje knoflook (fijngehakt), 50 g champignons (in plakjes), 8 zwarte olijven, ½ eetlepel olie, ½ eetlepel
250 g varkensgehakt, 2 dl bouillon, 25 g boter, 1 ui (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), snufje zout, 4 aardappels (250 g, vastkokende)
Snijd de ui fijn en pers de knoflook uit. Doe het gehakt in een kom en breng dit op smaak met zout en peper. Voeg de gesneden ui en knoflook toe, samen met de
4 plakken bacon (dikgesneden), boter, 3 eieren (middelgroot), 2 eetlepels melk, 2 croissants, snufje zout, snufje peper (versgemalen)
4 haaskarbonades (á 125 g), 2 teentjes knoflook (geperst), 2 eetlepel ketjap manis, 2 eetlepels honing, 2 eetlepels chilisaus, 1 theelepel gemberpoeder, 1 limoen (rasp
8 dunne varkensfiletlappen, 5 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 theelepel Provençaalse kruiden, 8 takjes peterselie (verse, fijngehakt), 1 aubergine,
400 g varkenslever (in 8 dunne plakken) , 3 dl melk , 80 g boter , 6 sjalotjes (gepeld en in vieren) , 1 pot fond (vleesfond á 4 dl) , 3 dl rode wijn (Chianti) , 1
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit