
Vlees informatie
Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!
Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
500 g tartaar, 1 oude boterham (witte), dl melk (halfvolle), 1 sjalotje, 1 ui (zoete), 2 teentjes knoflook, 1 bloemkool, 3 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), 2
1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de
400 g rundergehakt, 1 sjalotje, 1 ei (scharrel, M), 30 g paneermeel, snufje nootmuskaat, 100 g zwarte olijven (zonder pit), 30 g salami, 40 g boter, 2 dl tomatensaus
600 g rundergehakt, 1 ui, 2 theelepels kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 16 vellen filodeeg, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sesamzaad, snufje peper, snufje zout,
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half
4 stuks runderschenkel (ca. 2 cm dik), 2 eetlepels bloem, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels olie, 1 ui (in blokjes), 2 teentjes knoflook (fijngehakt), 3 wortels (á
500 g magere runderlappen, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 2 rode uien (fijngehakt), 2 teentjes knoflook (in plakjes), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel oregano
Bij werkvlees als longhaas ben je al snel geneigd het vlees te stoven. Mis! Gebakken Is het ook geweldig, laat het vooral lekker rood. Haal de longhaas 30 minuten van
4 sukadelappen , 1 theelepel sambal (badjak) , snufje zout , 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels olijfolie , 2 teentjes knoflook (fijngesneden) , 1 theelepel sereh (of een
1 kilo rundergehakt, 1 ei, 2 beschuiten, snufje nootmuskaat, 2 eetlepels Roosvicee, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 30 velletjes gekleurd papier van 6 bij 8 cm
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit