
Bereiding
- Meng het vlees met de kruiden, het citroensap en 2 eetl. olie. Laat het een paar uur marineren.
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het in 4 stukken en rol daar heel platte ronde broden van en bak ze op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 15 minuten gaar.
- Pers het teentje knoflook uit boven de yoghurt en roer er een eetlepel olie door.
- Snijd de tomaat in stukjes.
- Verhit de grill en rooster het vlees rondom bruin en gaar in ca. 10 minuten.
- Beleg de platte ronde broden met de sla, het vlees en de tomaat. Schep de yoghurtsaus erover.
Tip
De broodjes kunnen worden opgerold en met de hand worden gegeten.
4 personen
95 minuten
Ingrediënten
- 500 g varkensfiletlappen (in stukken van 5 cm)
- 2 eetlepels citroensap
- ½ dl yoghurt (bulgaarse)
- 1 teentje knoflook
- ½ pakje witbroodmix
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 tomaat
- 8 blaadjes sla
- 1 eetlepel Gyroskruiden
Voedingswaarde per persoon
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!