Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Babi pangang

Babi pangang

1 theelepel citroensap, 3 teentjes knoflook (fijngehakt), 2 uien (fijngehakt), 3 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel laos, peper (versgemalen), snufje zout, 5 eetlepels

roergebakken babi pangang met paprika en minimais

Roergebakken babi pangang met paprika en minimaïs

2 speklappen, 1 kleine rode paprika, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 1 blik minimaïs (ca. 155 g), ½ eetlepel sambal badjak, 3 eetlepels zonnebloem olie, 3 eetlepels

Beenham met honing

Beenham met honing

1 stuk varkensfricandeau (ca. 1 kg, met een dun laagje vet), 2 theelepels kaneel, 250 g bruine basterdsuiker, 4 eetlepels citroensap, 1 eetlepel citroenrasp, 1 dl honing

Ham- en eicocotjes

4 plakjes schouderham, 4 lenteuitjes, 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt), snufje zout

Nasi met zoet ketjapvlees

300 g nasi/bamivlees, 300 g rijst, 2 eetlepels ketjap manis, ½ eetlepel citroensap, 3 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 nasi/bami groentepakket (à 250

Gegrilde lamsburger met kerrie

4 lamsburgers, 1 sjalotje, ½ komkommer, 2 limoenen, 3 eetlepels olie, ½ eetlepel kerriepoeder, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels yoghurt, 1 teentje knoflook, 1 theelepel

Rode pastasaus met nasivlees

Rode pastasaus met nasivlees

500 g nasi/bamivlees, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels olijfolie, 2 rode uien (fijngehakt), 2 rode paprika's (in blokjes), 1 blik tomatenblokjes (á 400 g), 1½ dl

Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto

Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto

400 g varkensvleesreepjes, 2 sjalotjes (fijngesnipperd), snufje peper (versgemalen), ¼ krop ijsbergsla, 4 Italiaanse bollen, 4 radijsjes (in plakjes), snufje zout, 25 g

Varkensgehakt met avocadosalsa

400 g varkensgehakt, 1 vleestomaat, 1 avocado (rijpe), 1 eetlepel limoensap, 2 eetlepels koriander (fijngehakt), 40 g amandelen (geschaafd), 2 eieren (L), 75 g

Varkensfricandeau met katenspek

1 kilo varkensfricandeau, 50 g boter (zachte, gezouten), 3 eetlepels kruiden (verse, fijngehakt), 100 g katenspek, 1½ dl witbier, snufje peper