
Met rundvlees gevulde Italiaanse bol
250 g runderpoulet (gaar in fijne blokjes gesneden), 2 Italiaanse bollen, 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook (fijngesneden), 1 vleestomaat (in fijne blokjes

Souflaki
500 g varkensfiletlappen (in stukken van 5 cm), 2 eetlepels citroensap, ½ dl yoghurt (bulgaarse), 1 teentje knoflook, ½ pakje witbroodmix, 3 eetlepels olijfolie, 1

Met appel gevulde varkensfiletrollade
750 g varkensfiletrollade, 1 snee brood (wit, oud, zonder korstje), 10 blaadjes salie, 30 g boter, 1 kleine ui (gesnipperd), 1 appel (goudreinet, geschild, in stukjes), ½

Rookworst Doria
1 kleine rookworst (geweld, grof of fijn naar keuze), 50 g katenspek, 1 grote komkommer, 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 250 g zuurkool, aardappelpuree (voor 2

Varkenshaas met gemengde groenten en kruidenboter uit de braadzak
2 varkenshaasjes, snufje zwarte peper (versgemalen), 450 g soepgroenten (boeren), 75 g kruidenboter, snufje zout, 1 braadzak

Varkensgebraad met Apfelcorn
1 à 1½ kilo varkensribstuk (met of zonder been naar keuze), 10 plakken spek, 100 g boter, 250 g champignons (kastanje), 1 glas apfelcorn, 1 pot kalfsfond, 2 appels

Varkensfricandeau met katenspek
1 kilo varkensfricandeau, 50 g boter (zachte, gezouten), 3 eetlepels kruiden (verse, fijngehakt), 100 g katenspek, 1½ dl witbier, snufje peper

Varkensfiletrollade met mosterdsaus
750 g varkensfiletrollade (gekruid), ½ selderij (knol, 500 g), 300 g worteltjes, 1 rode paprika, 4 takjes tijm, 4 eetlepels mosterd (grove), 1 eetlepel bloem, 1 dl

Lasagne di mama
3 rundersaucijsjes , 2 sjalotjes , 1 mozzarellakaasje (à 125 g) , 30 g boter , 1 theelepel Italiaanse kruiden , 450 g spinazie (diepvries, deelblokjes) , ½ pakje

Lamszadel met uiencompote
1 lamszadel (ontbeend, opgebonden, ca. 750 g), 500 g uien (zoete) , 50 g abrikozen (gedroogde) , 50 g boter , 100 g spekreepjes (gerookte) , 2 eetlepels rode wijn azijn ,

Satépasteitje
200 g varkensvleesreepjes, snufje zout, snufje peper (versgemalen), ½ theelepel suiker, 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel ketjap manis, ½ eetlepel sesamzaad, 1 theelepel

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus
1 lamsrug (met 8 ribben), 250 g sjalotjes, 1 teentje knoflook, 60 g boter (of margarine), 1 theelepel speculaaskruiden, 1 dl rode wijn, 1½ dl fond, 3 eetlepel crème