
Spaghetti Carbonara ‘tradizionale’
Spaghetti Carbonara is een heerlijk Italiaans pastagerecht dat bekend staat om zijn eenvoudige ingrediënten en geweldige, romige smaak. Waar het gerecht van oorsprong

Kalfslever pokebowl
Kalfslever op je pokebowl? Ben je op zoek naar een gezonde en gemakkelijke maaltijd dat is de pokebowl een goede en ook nog eens heerlijke optie. Kleurrijk, gevarieerd en

Kalfsoester met papardelle en funghi
Zacht en mals kalfsvlees! Kalfsvlees wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn delicate smaak en mooie textuur. Dat niet alleen: kalfsvlees zit vol waardevolle

Saltimbocca met pappardelle en Marsala
Saltimbocca (Nederlands: ‘spring in de mond’) is een specialiteit uit de Italiaanse keuken. Het traditionele recept bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees,

Hamburger uit de grillpan
Ook uit de grillpan is een hamburger heerlijk! De échte hamburger is gemaakt met 100% rundvlees. De truc is te zorgen dat je burger niet bij de eerste hap al uit elkaar

Kalfsschenkel uit de oven met grove groente
Kalfsschenkel wordt vaak bereid in stevige plakken vlees met bot in het midden. De Italiaanse ‘Ossobucco’ is daar een voorbeeld van. Daarnaast kun je een

Kalfsentrecôte met julienne van groente
Kalfsentrecôte wordt gesneden van de dunne lende en is nog malser dan runderentrecôte. Het randje vet aan de buitenkant geeft de kalfsentrecote extra smaak. Veel

Kalfsrib-eye met groene kruidensaus
Haal een half uur voor bereiden het vlees uit de koelkast. Smelt boter in de pan en voeg de olie toe. Bak de ribeye aan beide kanten bruin in ca. 3 minuten per kant. Haal

Rundervink met knolselderijstampot
Zomer, herfst, lente of winter: een mooi stamppotje kan in alle seizoenen helemaal lekker zijn. Afgemaakt met een sappige rundervink, tover je in ‘no-time’

Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas
Varkenshaas op je salade! Mooie, goed gevulde salades zijn in de zomer heel populair. En je salade krijgt een perfecte ‘bite’, als hij gecombineerd wordt met

Griekse gevulde tomaten – Yemista
Dit recept voor smakelijk gevulde tomaten komt oorspronkelijk uit Griekenland, waar ze Gemista (Yemista) heten. Om 3 grote of 4 middelgrote tomaten te vullen Kook vooraf

Kalfs T-bone
Mals en vol van smaak, dat is de T-bonesteak. Hij bestaat uit een deel entrecôte (grootste deel) en een deel haas, elk gehecht aan een stuk T-vormig bot. Onderstaande