Varkensvlees uit de ecostoof
Een stoofschotel maken zonder veel energie te verbruiken: het kan! Met een ecostoof of pannenstoof doe je feitelijk wat vele generaties voor ons al deden. Door een pan
Kalfs T-bone
Mals en vol van smaak, dat is de T-bonesteak. Hij bestaat uit een deel entrecôte (grootste deel) en een deel haas, elk gehecht aan een stuk T-vormig bot. Onderstaande
Voorgegaarde worst met tomatensalsa
Haal het vlees een half uur voor bereiden uit de koelkast. Omwikkel de worsten met het ontbijtspek of katenspek. Meng de ingrediënten voor de salsa. Smelt de boter in de
Katenhaasje met romige cidermosterdsaus
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Pel de knoflook en pers uit. Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan en bak de katenhaasjes om en om goudbruin en gaar
Runderhachee uit de slowcooker
Haal het vlees een half uur voor gebruik uit de koelkast. Verwarmd de boter in de braadpan en bak de riblappen in 3 porties bruin. Haal het vlees uit de pan, bak daarna
Duitse biefstuk met uienchutney
Duitse biefstuk Alle ingrediënten snijden; de biefstuk heel fijn snijden tot een fijne tartaar Alles mengen behalve de olie 4 ballen van maken, iets plat drukken, ca. 1,5