Hamburger uit de grillpan
Ook uit de grillpan is een hamburger heerlijk! De échte hamburger is gemaakt met 100% rundvlees. De truc is te zorgen dat je burger niet bij de eerste hap al uit elkaar
Kalfsschenkel uit de oven met grove groente
Kalfsschenkel wordt vaak bereid in stevige plakken vlees met bot in het midden. De Italiaanse ‘Ossobuco’ is daar een voorbeeld van. Daarnaast kun je een
Kalfsentrecôte met julienne van groente
Kalfsentrecôte wordt gesneden van de dunne lende en is nog malser dan runderentrecôte. Het randje vet aan de buitenkant geeft de kalfsentrecote extra smaak. Veel
Kalfsrib-eye met groene kruidensaus
Haal een half uur voor bereiden het vlees uit de koelkast. Smelt boter in de pan en voeg de olie toe. Bak de ribeye aan beide kanten bruin in ca. 3 minuten per kant. Haal
Rundervink met knolselderijstampot
Zomer, herfst, lente of winter: een mooi stamppotje kan in alle seizoenen helemaal lekker zijn. Afgemaakt met een sappige rundervink, tover je in ‘no-time’
Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas
Varkenshaas op je salade! Mooie, goed gevulde salades zijn in de zomer heel populair. En je salade krijgt een perfecte ‘bite’, als hij gecombineerd wordt met
Griekse gevulde tomaten – Yemista
Dit recept voor smakelijk gevulde tomaten komt oorspronkelijk uit Griekenland, waar ze Gemista (Yemista) heten. Om 3 grote of 4 middelgrote tomaten te vullen Kook vooraf
Kalfs T-bone
Mals en vol van smaak, dat is de T-bonesteak. Hij bestaat uit een deel entrecôte (grootste deel) en een deel haas, elk gehecht aan een stuk T-vormig bot. Onderstaande
Mediterrane salade met rauwe ham, mortadella en salami
Deze Mediterrane salade met rauwe ham en mortadella brengt de zomer in huis! Is het mooi weer en ga je liever naar buiten, dan leent dit gerecht zich ook perfect voor een
Gebakken kogelbiefstuk met haricots verts en kriel
Wie de kunst van het biefstuk bakken beheerst, zet in enkele minuten een perfect dichtgeschroeide kogelbiefstuk op tafel, mals en sappig. Ook op de barbecue kun je
Kalfskotelet met groene groenten
Was de groenten en snij ze voor De krieltjes koken of bakken en de groenten 5-7 min roerbakken (begin met krieltjes, die hebben meer tijd nodig) Randjes van de kotelet
Köfte kebab
Snipper het teentje knoflook fijn. Daarna met de overige ingrediënten mengen en daar een gehaktrol van maken Steek de spiesen door de gehaktrollen Garen in ca. 12-15 min.