
Ossenhaas (haasbiefstuk) met jus
Haal de haasbiefstukken uit de koeling en laat op kamertemperatuur komen Dep de haasbiefstukken droog met een stukje keukenpapier Verwarm een koekenpan met dikke bodem

Gebakken kogelbiefstuk met haricots verts en kriel
Haal de kogelbiefstukken ui de koeling en laat op kamertemperatuur komen Dep de kogelbiefstukken droog met een stukje keukenpapier Verwarm een koekenpan met dikke bodem

Runderentrecote met paprika
Haal het vlees een half uur voor gebruik uit de koelkast Smelt de boter in de pan en doe de olie erbij Bak de entrecote op middelhoog vuur ca. 3 minuten per kant Haal

Kalfs T-bone
Haal de Kalfs T-bone uit de koelkast, laat op kamertemperatuur komen Dep het vlees droog met een stukje keukenpapier Meng de groenten met olijfolie in een ovenschaal. Doe

Durum (dürüm) kebab van procureur
Kebab zie je tegenwoordig overal. Het betekent ‘vlees’ in het Turks en wordt in de meeste eettentjes bereid met lamsvlees, kalfsvlees of kip. Toch leent ook varkensvlees

Vitello Tonnato met olijven
Vitello Tonnato, ofwel kalfsvlees met een tonijnmayonaise. Een verrassende combinatie van vlees en vis, bomvol smaak. Het gerecht komt van oorsprong uit het noordwesten

Cordon bleu van kalfsschnitzel
Zelf cordon bleu maken is niet ingewikkeld! Met een goede bereiding is een gepaneerde cordon bleu knapperig van buiten en mals van binnen. Haal het vlees een half uur

Döner kalfsvlees
Haal het vlees een half uur voor bereiden uit de koelkast. Doe voor de saus de knoflook, citroensap, mayonaise, crème fraîche en de verse kruiden in een kom en meng dit

Katenhaasje met romige cidermosterdsaus
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Pel de knoflook en pers uit. Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan en bak de katenhaasjes om en om goudbruin en gaar

Bavette Andalusia
Verwarm de oven op 175 °C hete lucht. Droog de bavette met keukenpapier. Smeer het vlees rondom in met de zonnebloemolie en bestrooi met de kruiden. Laat 30 min marineren

Tournedos met ontbijtspek
Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Omwikkel elke tournedos met 2 plakken ontbijtspek en zet dit vast met slagerstouw. Verwarm de boter in de pan.

Pokebowl met biefstukpuntjes Mexicaanse stijl
Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg de biefstukpuntjes in de schaal en meng met de marinade. Laat dit 2