Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Filetlapjes gevuld met pestogehakt

4 varkensfiletlappen (à 125 g, van 1½ cm dikte), 100 g varkensgehakt, 6 eetlepels bloem, 1 ei, 1 eetlepel melk,  10 eetlepels paneermeel, 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Mediterrane salade met ham

Mediterrane salade met rauwe ham, mortadella en salami

Deze Mediterrane salade met rauwe ham en mortadella brengt de zomer in huis! Is het mooi weer en ga je liever naar buiten, dan leent dit gerecht zich ook perfect voor een

Doorregen rollade in rode wijnsaus

Doorregen rollade in rode wijnsaus

1 ui, 3 grote tomaten, 1 doorregen varkensrollade (van 1 kilo), 50 g boter, 1 laurierblad, 2 dl rode wijn, 1 bouillonblokje, 2 theelepels maïzena.

Roerei met ham en peterselie

Roerei met ham en peterselie

2 plakken ham, 50 g boter, 4 boterhammen, 2 eieren, snufje peper, snufje zout, 3 eetlepels peterselie (fijngehakt)

Pulled pork met Chimichurri saus

Marineren Meng ingrediënten voor de marinade in een kom. Leg de procureur in een schaal en overgiet met de marinade. Laat minimaal 12 uur, afgedekt, marineren in de

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6

Roergebakken hamlapjes met rijst en knapperige groenten

Roergebakken hamlapjes met rijst en knapperige groenten

50 g emping (of mini-kroepoek), 3 eetlepels zonnebloem olie, 2 eetlepels limoensap, 1 zakje boemboe (boemboe rendang, 100 g), snufje zout, 1 eetlepel koriander

Rookworst met tortilla en tomatensalsa

2 kleine rookworsten, 2 tortilla's, 50 g gemengde sla, 1 tomaat, 4 eetlepels salsa (hot of mild)

Gevulde aardappel met gehakt

250 g varkensgehakt, 2 dl bouillon, 25 g boter, 1 ui (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), snufje zout, 4 aardappels (250 g, vastkokende)

Canadees hammetje met honing en kruidnagels

Canadees hammetje met honing en kruidnagels

1 kilo varkensfricandeau (met een dun laagje vet), 2 theelepels kaneel, 24 kruidnagels, 1 kleine citroen, 1 dl honing, 50 g bruine basterdsuiker, 6 schijven ananas.